Tapahtuman ajankohta: 10.04. - 11.04.2009
Sijainti: Helsinki/Somero
Viimeksi päivitetty: 08.04.2009 klo 09:19
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssileiri Somerolla pääsiäisenä

Menemme pääsiäisenä tanssileirille Somerolle. Tanssileiri alkaa torstaina 9.4 ja päättyy maanantaina 13.4. Halukkaat voivat osallistua koko leirille, mutta tämä es-tapahtuma mukaan lukien kimppakyydit ja majoitus on vain ajalla pe 10.4 - la 11.4.

Tanssileirillä on koko ajan kaksi eri tasoa alkeet ja jatko, eli tämä leiri sopii hyvin sekä aloittelijoille että myös jo pidempään tanssineille. Opettajina leirillä toimivat Sari ja Jari Aaltonen, Kati Koivisto sekä Marjukka "Maikki" Koivuniemi. Tanssileirin kaksi päivää pe&la maksaa 80 euroa (opiskelijoille ja Susel-jäsenseurojen jäsenille 72 euroa).

Perjantai-iltana leirillä on tutustumistanssit ja lauantai-iltana on tanssit mm. Teeriharjulla (Anneli Mattila & VIP, lippu leiripassilla 10 euroa ja ilman 13 euroa). Katso lisätietoja tanssileiristä osoitteesta:
http://www.tanssikurssit.fi/leiri.shtml

Majoitumme Kökkön lomamökissä, jossa käytössämme on n. 40 m2 kokoinen toisen kerroksen huone, jossa on ruoanlaitto mahdollisuus sekä sänkypaikat viidelle (ota mukaan omat lakanat tai makuupussi). WC ja suihku löytyvät majoituspaikan alakerrasta (nämä ovat myös muiden leirintäalueella olevien käytössä). Majoituksen hinta on 70 euroa, joka jaetaan siihen osallistuvien kesken.

Ilmoita haluatko tulla mukaan kimppakyydillä vai omatoimisesti.

Jos haluat tulla mukaan kimppakyydillä, niin ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä (kaupungin osan tarkkuudella)
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Toni


Linkkejä:
Tanssileirit
Kökkön lomamökit
Teeríharju
Anneli Mattila

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet