Tapahtuman ajankohta: 08.05.2013
Sijainti: Tampere
Lisätty: 30.03.2013 klo 13:09 (päivitetty 26.04.2013 klo 15:38)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Vuonna-85 bileet Manserockin tahtiin!

Muutamia PERUUTUSPAIKKOJA vapaana, ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!

Vuonna -85 sattui ja tapahtui ja Mansessa sattuu ja tapahtuu keskiviikkona 8.5.2013.
Seuraava aamu saapuu lailla pommikonelaivueen, mutta ei hätää, se on Helatorstai ja vapaapäivä... :)

Ilta on kaikkien manserock ystävien. Manserock on käsite, jonka varmaan lähestulkoon jokainen suomalainen tunnistaa, mutta se voi tarkoittaa montakin eri asiaa, esiintyjää ja aikakautta.
Toisille aitoa Manserockia on 1970-luvun tamperelainen rockmusiikki, päänavaus suomenkieliselle rockille.
Toisille ja ehkä kuitenkin valtaosalle Manserock tuo taas mieleen 1980-luvun ja sen kuumat tamperelaiset edustajat: Juice Leskisen, Eppu Normaalin ja Popedan.

8.5. se tarkoittaa kasari ajan manserockia ja aikakautta.
Eli kaivahan varastosta tai kirpparilta ne ihanan kaameat kasari vaatteet yllesi, naiset kreppaa hiuksensa ja miehet kasvattaa itselleen amisviikseet ja takatukan.. Tänä iltana saat olla tyylikkäästi tyylitön ;)

Luvassa on yllätys ohjelmanro, jonka paljastamme paikan päällä mutta tästä saat itsellesi konkreettisen muiston, yllätysohjelma nro taitaa olla jotain sellaista joita ei ole vielä koettu missään es juhlissa.. (meidän tietomme mukaan) pientä vatsantäytettä eli aitoa tapolan mustaa, rentoa seurustelua, uusiin ihmisiin tutustumista, sekä discoilua manserockin tahtiin!!

Sitovat ilmoittautumiset 17.4.mennessä. Paikkasi varmistat maksamalla osallistumismaksun, maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.
Aika ja Paikka:
Akun Tehdas, Ylöjärvi, ke 8.5. klo 18 - 00.30
Hinta: 25€/hlö

Älä missaa mahdollisuuttasi, vuoden -85 bileisiin vaan ilmoittaudu pikaisesti osoitteeseen: teho_sekoitin.es@hotmail.com

Manserock terkuin,
Matti, Tuija, Minna, Meku


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet