Tapahtuman ajankohta: 18.08.2013
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 19.06.2013 klo 12:28
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es-kirjapiiri

Hei,

*es-kirjapiiri tekee kesäretken Suomenlinnaan sunnuntaina 18.8.2012.

Tapaamme Suomenlinnan puolella lauttarannassa kello 12.00. Lauttojen aikataulut löytyvät linkistä http://www.reittiopas.fi/.

Teija on varannut meille kabinetin lounastamista varten kello 13.00 ravintola Suomenlinnan Panimosta, joka sijaitsee lauttarannassa. Jos sää sallii, halukkaat voivat ensin tehdä pienen kävelyn Suomenlinnan maisemissa tai vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan ravintolaan aperitiiville.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse eskirjapiiri@gmail.com sunnuntaihin 11.8.2013 mennessä. Jos et halua kierrellä Suomenlinnassa, niin voit tulla suoraan ravintolaan http://www.panimoravintola.fi/.

Kesälukemiseksi valitsimme kaksi kirjaa: Ulla-Maija Lundbergin Jää sekä Aki Ollikaisen Nälkävuosi. Kirjat kannattaa varata heti, ovat sen verran uusia ja suosittuja.

Syksyn ohjelmaan liittyen tiedustelisin, onko kiinnostusta Helsingin turistioppaiden järjestämään kirjailija-aiheiseen kävelykierrokseen Helsingissä? Kierros kestää kaksi tuntia ja voitaisiin tiedustella, saataisiinko oma kierros jollekin syyskuun sunnuntaille. Katso lisää oheisesta linkistä: http://helsinkiguides.fi/fi/index.php/kavelykierrokset

Jos kävelykierros kiinnostaa, laittakaa siitäkin sähköpostia osoitteeseen eskirjapiiri@gmail.com. Ryhdymme edistämään asiaa jos hanke saa tarpeeksi kannatusta.

Aurinkoista kesää,

Elina
eskirjapiiri@gmail.com


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet