Tapahtuman ajankohta: 14.08. - 02.09.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 13.08.2014 klo 12:29
Ikäraja: Ei ikärajaa

Energiaa ja estetiikkaa

Sisäistä ja ulkoista kauneutta ruskettuneille kesäkehoille kolmena iltana: terveystorstai 14.8., taiteiden torstai 21.8. ja tälläystiistai 2.9. Helsingin Ogelissa, taitelija-ateljeessa osoitteessa Henrik Sohlbergin tie 25 D. Tapahtumissa pientä purtavaa (älkää purko minua, en ole niin pieni) ja arvonta. Ilmoittautumiset sähköpostiin leila@hampaala.fi mielellään viimeistään vuorokautta ennen tapahtumaa.

Ohjelmat:

14.8. klo 18.30 Terveystorstai. Puhtia deittailuun! Lisäravinteista saa energiaa. Esittelyssä 20 ravintotuotetta. Saa maistaa.

21.8. klo 18.00 Taiteiden yö. Alkusanat ja aaloemalja kuvanveistäjä Antero Toikka, joka poikkitaiteellisesti on luvannut viihdyttää meitä myös pianolla. Ostettavissa myös Toikan serigrafioita. Tervehdyksen jälkeen hoidetaan ihot kuntoon aaloella. Voit tehdä kasvoillesi täydellisen käsittelyn kuorinnasta elvytykseen. Voit elvyttää selluliittituholla myös reitesi.

2.9. klo 18.00 Toisenlainen Taiteiden yö. Tälläydy iskuun, etsimme juuri sinulle oikeat värit! Jos et näillä meikeillä tänä yönä löydä kumppania, saat rahasi takaisin. Ai niin, iltahan oli ilmainen... kaikki illat ovat ilmaisia. Tervetuloa viihtymään ja kokeilemaan.

Järkkärinä on ogelilainen ypöyksinmuttakuitenkinyhdessäyrittäjä Leila Hampaala/Studio Aloe Oy.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet