Tapahtuman ajankohta: 13.12.2014
Sijainti: Lohja
Lisätty: 05.12.2014 klo 14:57
Ikäraja: Ei ikärajaa

Mennen Ajan Joulumarkkinat

Menneen Ajan Joulumarkkinat on tunnelmallinen ja lämminhenkinen tapahtuma, jossa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia nuotion lämpöä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Tutuiksi tulevat myös menneitten aikojen työtavat ja juhlaruokien valmistus. Kaikkiaan 230 markkinakojussa löytyy tuotteita menneen ajan hengessä nykypäivän ihmiselle. Myynnissä on mm. käsitöitä, puuesineitä, keramiikkaa, lahjatavaroita, joulukoristeita, kynttilöitä, maatilojen tuotteita, jouluherkkuja ja leivonnaisia. Menneen ajan joulumarkkinat on erittäin suosittu, jo 20. kerran järjestettävässä tapahtumassa kävijöitä on viikonlopun aikana pienen kaupungin verran, noin 25 000 henkeä!

Päivän toinen kohteemme on Fiskarsin Ruukki, joka on jouluaikaan täynnä tunnelmaa ja tuoksuja, lämpimiä makuja, jouluista näkemistä ja tekemistä. Siellä voi virittäytyä jouluun ja tekemään uniikkeja lahjalöytöjä, herkuttelemaan ja nauttimaan kauniista rauhallisesta ympäristöstä.

Matka on lauantaina 13. joulukuuta ja se tehdään tilausajobussilla Helsingistä käsin. Lähtö on klo 9:30 ja paluu noin klo 17 (bussi pysähtyy tarvittaessa Ikean pysäkillä). Hintaan 34 euroa sisältyy bussimatka ja lounas noutopöydästä.

Lähde mukaan lämminhenkiseen tapahtumaan. Tule tekemään löytöjä markkinoilla tai muuten vain fiilistelemään joulunajan tunnelmaa sekä tapaamaan tuttuja aiemmista tapahtumista. Mikäli innostuit, käy raapustamassa nimesi tm:ssä (www.tahtoomukaan.net).

Tervetuloa joulutunnelmaan

Mikko.S.P.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet