Tapahtuman ajankohta: 27.10. - 28.10.2012
Sijainti: Jaala, Kouvola
Lisätty: 24.08.2012 klo 22:10 (päivitetty 17.10.2012 klo 14:17)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kartanoviikonloppu

Tässä kaamoksen rajamailla on hyvä mietiskellä jo tulevaa. Tervetuloa rentoutumaan upeaan Aurantalon kartanoon lokakuun viimeisenä viikonloppuna, jossa samalla ideoidaan ja pohditaan tulevia tapahtumia. Tapahtuma on kaikille avoin. Se sopii ennen kaikkea kaikille niille, jotka haluavat rentoutua ja hiljentyä hetken arjen kiireistä hyvässä seurassa, kyse ei siis ole mikään ”rellystysviikonloppu”.

Aurantolan kartanon historia ulottuu 1600-luvulle. Nykyinen päärakennus on sata vuotta vanha. Aurantola sijaitsee Kouvolassa, entisen Jaalan kunnan alueella erämaisen ja puhtaan Karijärven rannalla. Alue on luonnonläheinen, hiljainen ja kaunis.

Paikalle on tulossa mm. järkkäreitä ja muuten es:n aktiiveja, joiden kanssa järkkäämisestä kiinnostuneet saavat lisätietoa. Järkkärit ottavat mielellään vastaan vinkkejä ja toiveita tuleviin tapahtumiin. Lisäksi halukkailla on mahdollista tutustuta ja opiskella tm:n uusia sovellutuksia.

Muutoin rentoudutaan ja vietetään vapaa-aikaa. Yhteinen illallinen nautitaan kartanon juhlasalissa. Tunnelmallinen rantasauna varmasti kiehtoo monia. Päivän valossa halukkaat pääsevät patikoimaan retkeilyreitille ja iltaa voi viettää hiljentyen laavujen tulilla. Käytettävissä ovat veneet, kanootit ja kajakit. Jos kalastus kiinnostaa, niin Karijärvellä on hyvä kokeilla kalaonnea.

Majoitukset ovat 6 henkeä vetävissä täysin varustelluissa mökeissä (8 mökkiä), joissa kussakin on mm. oma sauna, erillisiä makuuhuoneita, sisävessa, suihku, takka ja keittiö. Majoituksen hinta on 35 euroa / henkilö, joka sisältää 16 euron illallisen kartanon juhlasalin noutopöydästä ja saunan. Aamiaisen voi nauttia mökissä omilla eväillä tai maksaa 7 euroa, jolla pääsee valmiiseen kartanon aamiaispöytään. Muutama petipaikka on vielä vapaana 2hh kartanomajoituksessa (hinta 51 euroa / hlö, sis. aamiaisen).

Paikalle voi tulla omalla kyydillä tai tilausajobussillamme Helsingistä, josta peritään maksu siihen osallistuvilta n. 25 euroa / hlö (julkisilla matka maksaisi n. 60 euroa / hlö). Bussi ajaa reittiä Hki-Itäkeskus-Porvoo-Kouvola-Aurantola. Lähtö klo 10, paluu n. klo 16. Muualta ehkä kätevintä on tulla junalla Kouvolaan, josta bussimme noukkii mukaan. Matkalla käydään kaupassa sekä makeistehtaalla.

Ilmoittautuminen tahtoomukaan.nettiin (www.tahtoomukaan.net). Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse myös mahdolliset ruoka-aineallergiat tms. sekä otatko kartanon aamiaisen ja kuljetuksen. Lisätietoa tarvittaessa allekirjoittaneelta: eurosinkut@luukku.com.

Lisätietoa tapahtumasta tulee mukaan osallistuville ennen tapahtuman alkua.

Olet tervetullut mukaan.

Terveisin

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet