Tapahtuman ajankohta: 09.04. - 12.04.2015
Sijainti: Utö Saaristomerellä
Lisätty: 10.01.2015 klo 20:23 (päivitetty 27.03.2015 klo 10:06)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Utö majakkasaariviikonloppu 2015 (TÄYNNÄ)

Neljäs var*es Utö reissu tuolle legendaariselle saarelle. Mahdollisuus nauttia niin saaristoluonnosta, mahtavista maisemista, merestä, erinomaisesta ruoasta ja muusta, mitä kaikkea se pitääkään sisällään.

Mitä: Majakkasaariviikonloppu viikolla 15
Missä: Utössä Saaristomerellä
Milloin: Pitkä vkl to-su 9-12.4 / lyhyt vkl pe-su 10-12.4.2015
Maksaa: Lyhyt viikonloppu 149€ - 218€ majoitusvaihtoehdosta riippuen, pitkä vastaavasti 229€ - 288€.

Lähtö: Nauvon Pärnäisten satamasta yhteysaluksella to 9.4.2015 klo 14.00 tai pe 10.4.2015 klo 18.15
Paluu: Nauvoon sunnuntaina illalla laivan aikataulun mukaan klo 18.00.
Kotiin: Bussi Turkuun lähtee klo 18.35, vaihto Helsinkiin Kaarinassa.

Turusta Kaarinan kautta Nauvoon noin 70 km, Kaarinasta 62 km, yksi lossi välissä (johon paikallisilla etuajo-oikeus), edellisestä johtuen matkaan varattava parisen tuntia. Vastaavasti Helsingistä noin 4 tuntia. Huomaa, että yhteysalus ei odota myöhästyjiä! Ole siis ajoissa ja mikäli jää luppoaikaa niin Nauvon keskustassa riittää katseltavaa, sieltä enää lyhyt 20 min matka Pärnäisiin jossa ilmainen parkkipaikka henkilöautoille viikonlopuksi.
Tarvittaessa kimppakyydit Turusta ja Helsingistä pyritään järjestämään, myös linja-autolla Turku-Korppoo pääsee Pärnäisten lauttarantaan, alus odottaa linja-autoa. Helsingistä pikavuorolla kerran vaihtaen.
Merimatka Utöseen m/s Eivorilla, laivassa ravintola jossa tarjolla lämminruoka, salaattia, pizzaa, hampurilaisaterioita ym. Yhteysalusmatka kestää noin 5 tuntia, laivalla myös baari A-oikeuksin, (mm. höyryävää hunajarommia).

Ohjelmassa mm. majoittuminen, lipunnosto , saaren nähtävyydet, majakka eritoten, saaristokauppa ja ulkoilua. Merituulen haistelua, muuttolintujen seuraamista, ranta- tai hotellisaunomista, meressä uintia, kippistelyä, saaristomaisemista nauttimista, syömistä hyvin ja usein ja paljon, illanviettoa hotellissa (A-oikeudet) musiikin parissa, tanssahtelua nopeampaa ja hitaampaa, majakkavalon syttymisen seuraamista, auringonlaskut, oppaan majakka- ja saarikierros, kotiseutumuseo, omaa vapaata aikaa seikkailla saarella mm. maanalaisissa armeija-aikaisissa tiloissa.

Luotsaukseen pyrimme järjestämään tutustumiskäynnin perjantaina mikäli luotsi(t) ovat paikalla ja heille sopii. Retki naapurisaarelle Ormskäriin omatoimisesti hotellin kahdella soutuveneellä.

Voimassa oleva matkavakuutus suositeltava kohde huomioon ottaen. Jokainen vastaa itsestään ja vakuuttaa itsensä.

HUOM! Hinnat sisältävät majoituksen, aamupalat, lounaat , illalliset, lauantai-iltana juhlabuffet, saunat joko hotellissa tai meressä uiskentelijoille rantasaunassa, oppaan kertomukset majakkasaaresta ja sen asukkaista, kotiseutumuseon, var*es hurlumhei™ ohjelman. Majoitusvaihtoehtoina lyhyt tai pitkä viikonloppu neljällä eri huonevaihtoehdolla seuraavasti:

Lyhyt viikonloppu:
Hotellihuone kahdelle 218€/hlö
Rivitalokolmio viidelle kahdella 2-hengen makuuhuoneella + vuode oleskelutilassa 175€/hlö
Edellistä hieman vaatimattomampi rivitaloyksiö kahdelle 175€/hlö
Kuuden hengen tupa hotellin alakerrassa, pesutilat yläkerrassa 149€/hlö

Pitkä viikonloppu:
Hotellihuone kahdelle 288€/hlö
Rivitalokolmio viidelle kahdella 2-hengen makuuhuoneella + vuode oleskelutilassa 249€/hlö
Edellistä hieman vaatimattomampi rivitaloyksiö kahdelle 249€/hlö
Kuuden hengen tupa hotellin alakerrassa, pesutilat yläkerrassa 229€/hlö

Kaikki saaristonäkymällä, paitsi tupa jossa voi kokea armeijafiiliksen uudelleen tai vaikka ensimmäistä kertaa.

Majoitusvaihtoehtojen erilaisuus näkyy hinnoissa. Huomioithan, että tupa-vaihtoehto on paitsi halvin, myös askeettisin, wc ja suihku käytävällä. Hotelli hotellitasoa ja rivitalot siitä välistä.

Ravintolan ruoat kokemuksella herkullisia, monipuolisia ja niitä on tarjolla runsaasti. Ravintolan kaikki ruoat ovat vähälaktoosisia, osa myös gluteenittomia. Lihaa, kalaa, kasvista, kaikkea on tarjolla.

Laihtumaan reissulla ei pääse, sen verran hyvää ruokaa on tarjolla lauantai-illan juhlabuffet mukaan lukien. Kaukaakin mukaan on tultu jopa Luxembourgista asti. Viime vuonna meitä oli nelisenkymmentä innokasta saaristomatkaajaa, osa jo kolmatta kertaa!

Ilmoittautumalla www.tahtoomukaan.net :ssä varaat paikkasi. Lisäohjeet osallistujille sähköpostilla. Varausmaksulla 50e varmistat paikkasi. Varausmaksusta palautetaan puolet mikäli perut tulosi 20.3.2015 jälkeen, sitä ennen ja lääkärintodistuksella kokonaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.03. 2015. Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja varausmaksun maksettuasi.

Tervetuloa Utöseen!!!

Team Var*es Utö

Keskustelut tapahtumasta: http://eurosinkut.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=11778

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet