Tapahtuman ajankohta: 28.06.2009
Sijainti: Helsinki - Espoo
Lisätty: 23.05.2009 klo 16:46 (päivitetty 24.05.2009 klo 22:35)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kävelylenkki Helsingistä Espooseen

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty kävelylenkki Helsingistä Espooseen järjestetään todennäköisesti tänäkin vuonna, jos vain säät sallivat. Alustava ajankohta tapahtumalle on sunnuntai 28.6., siis viikko juhannuksen jälkeen.
Alustava idea on kulkea samanlainen merenrantareitti kuin viime kesänäkin, mutta vielä pidempänä. Tällä kertaa lähtö on Helsingin Katajanokalta, huoltolautta Ehrensvärdin terminaalilta. Tästä kuljetaan Kauppatorin kautta Kaivopuistoon, sieltä Ruoholahteen, ja sieltä edelleen rantoja seuraten koko Laajalahden ympäri Espoon puolelle, josta jatketaan Otaniemestä Tapiolan keskuksen kautta Haukilahteen, jossa lopullisena päämääränä on Haukilahden venesatama Mellstenin rannassa.
Kävelyvauhti on rauhallista sunnuntaikävelyä, ei mitään kilpakävelyä. Välillä voidaan pitää lyhyitä taukoja jos siltä tuntuu. Kävellä voi sauvoilla tai ilman, itse kuljen ilman sauvoja. Matkaan kulunee ainakin viisi tuntia. Mukaan kannattaa varata hyvät kävelykengät ja juotavaa.
Tapahtuma edellyttää hyvää säätä, eli korkeintaan pieniä, ohimeneviä sadekuuroja. Jos kuitenkin sataa koko päivän, tapahtuma siirretään seuraavalle viikonlopulle. Jos silloinkin sataa, tapahtuma siirretään heinäkuun loppuun.
Tapahtuman tietoja tultaneen tarkentamaan myöhemmin.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet