Tapahtuman ajankohta: 20.10.2009
Sijainti: Helsinki-Tallinna-Helsinki
Lisätty: 02.10.2009 klo 14:08
Ikäraja: Ei ikärajaa

Päiväristeily Tallinnaan tiistaina 20.10.2009

Nyt olisi suunnitteilla es-päiväristeilyreissu Helsinki-Tallinna-Helsinki tiistaina 20.10.2009. Matka sopii hyvin vuorotyötä tekeville, lomautetuille, työttömille tai muuten vaan oloneuvoksena oleville.

Päiväristeily Eckerö Linella maksaa 17 euroa. Laiva on M/S Nordlandia, joka lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 8.00 ja saapuu Tallinnaan klo 11.00. Laiva lähtee takaisin klo 17.00 ja Helsingissä ollaan klo 20.30. Laivalla on esiintyjänä Anneli Mattila. Lisätietoja http://www.eckeroline.fi/fi/default.aspx. Tarkoitus olisi, että jokainen varaisi itse matkansa netin kautta ja tavattaisiin vasta laivalla.

Menen Tallinnaan lähinnä ostoksille ja kauneushoitolaan. Jos mukaantulijoita on useampi, niin voitte muodostaa ryhmiä esim. taidemuseoon, kylpylään tai tutustumaan vanhaan kaupunkiin ja mahdollisesti tehdä lipuista ryhmävarauksen, jolloin hintakin saattaa laskea. Laivamatka kuitenkin sujuisi mukavammin es-seurassa ja miksei sitä voisi Tallinnassakin porukalla ruokailla.

Helsinki-Tallinna -reitiltä saat tuoda rajoittamattoman määrän alkoholia ja 200 savuketta tai 250 grammaa piippu- ja savuketupakkaa omaan käyttöön. Lisätietoja tuontimääräyksistä tullin (http://www.tulli.fi) sivuilta.

Mukaan tarvitaan iloisen mielen lisäksi passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti.

Rastita sopivat vaihtoehdot:
( ) Tulen mukaan muuten vaan kun sattuu olemaan vapaata
( ) Olen kiinnostunut laivan karaokesta tai tanssista
( ) Olen kiinnostunut Tallinnan kauneushoitoloista http://www.ilukeskus.ee/index-suomeksi.html
( ) Olen kiinnostunut Tallinnan ostosmahdollisuuksista, taidemuseoista, kylpylöistä tai kävelystä vanhassa kaupungissa http://www.eckeroline.fi/fi/document-Matkalla-Tallinna.aspx?docID=2139

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostiini: uusio.neiti@hotmail.com. Olen käynyt useita kertoja Tallinnassa, mutta järjestän ensimmäistä kertaa es-matkaa. Hyvät neuvot, ideat ja apu otetaan kiitollisena vastaan.

Tere tulemast!

Jos haluat muuttaa tietojasi tai poistua listalta, katso http://eurosinkut.net/OmatTiedot

--
http://www.eurosinkut.net
* e s .. j a S i n u l l e s e u r a a
E r i n o m a i s t a S e u r a a .

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet