Tapahtuman ajankohta: 26.09.2009
Sijainti: Kirkkonummi
Lisätty: 31.08.2009 klo 17:52 (päivitetty 25.09.2009 klo 12:56)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Majakkasaarelle mennään myöhemmin

[Lykkääntyy. Lupaa ei saatu ajoissa. Ilmoittautuneille on lähetetty henkilökohtainen tiedote. Näillä näkymin uusi päivämärä on 24.-25.10.]

Kaksitoista mahtuu,

paatin kuljetuskyky ei yllä enempään.

Saari on puolustusvoimien valvomaa aluetta, joten olemme turvassa. Majoitus mökeissä, hieman on alkeellista. Sähkö on, mutta kai kynttilän valossa joutuu saunomaan. Tuo kivi on muuten Porkkalan eteläpuolella.

Lauantaina 26. syyskuuta Porkkalan kaupalta, touvit heitetään irti klo 13:00. Kimppakyytejä on, juna kulkee Kirkkonummelle, josta on nouto. Hoidamme itsemme pois sieltä sunnuntaina, johonkin aikaan :-)

Majakkaan on avaimet, näet Tallinnan majakan menemättä merta edemmäs.

Jos myrskyää, menemme silti. Kuljetuskalusto on sään kestävää. Nautimme kelistä, oli se mikä tahansa. Säävarausta ei siis ole. Sää näyttää muuten loistavalta: URL http://fmi.fi/saa/paikalli.html?Keywords=&station=2978¶m=13&map=1&place=Kirkkonummi

Hang aroundit tai muut hang-over-memberit voivat saapua omilla veneillään, satama on suojainen.

Lisää myöhemmin, kuin aina. Postia on lähtenyt. Ilmottautuminen välttämätön, sapuskaan menee varmaan sellaiset 15 euroa.

Makuupussi matkaan, pyyhe mukaan ja säänmukaiset varusteet. Pelastautumispuvut ovat ainoastaan sisäpiirille. Huumorintajua ei kannata jättää rantaan.

-*J*-
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet