Tapahtuman ajankohta: 19.10.2009
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 12.10.2009 klo 00:05 (päivitetty 16.10.2009 klo 17:29)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Lautapeli-ilta klo 18 alkaen Vaasankadulla Hilpeässä Hauessa

Hei,

Peliseuran puutteen vuoksi ajattelin järjestää maanantaina 19.10. klo 18 lautapeli-illan jossakin Helsinkiläisessä pubissa, jossa on tarkoitus pelata pari peliä vaikkapa Catanin uudisraivaajia (=Settlers of Catan) ja/tai Menolippua (Ticket to Ride), tai mitä nyt sattuu olemaan tarjolla. Pelit ovat mukavia ja aloittelijaystävällisiä, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta selvästi Afrikan Tähteä vaativampia, joten niitä voi pelata useamminkin tylsistymättä.

Jos kiinnostuneita riittää, olisi tästäkin peli-illasta tarkoitus tehdä jonkinmoinen jatkumo, joko viikottain tai pari kertaa kuussa, kiinnostuneiden määrästä riippuen. Ja koska en tiedä paljonko kiinnostusta tämä herättää, en ole myöskään varannut vielä pubia. Tilaisuus on luonnollisesti pääsymaksuton.

Jos kiinnostuit ja olet valmis tulemaan paikallekin, niin laita siitä minulle postia, joko tänne tai osoitteeseen pulmio@iki.fi. Kerron sitten loppuviikosta, missä peli-ilta pidetään. Kerro myös, jos haluat tuoda jonkun oman pelisi paikalle ja opettaa muitakin pelaamaan sitä, tai jos osaat entuudestaan jompaa kumpaa yllämainituista peleistä. Ja jos tiedät jonkin hyvän pelipaikan, mieluiten tietysti pubin jossa olisi pelejä omasta takaa ja jonne pääsisi helposti eri suunnista, niin informoi minua siitäkin.

Osallistujien määrä on periaatteessa rajaton, mutta osallistuvien ihmisten osaamistaso ja löytämäni pelipaikan kapasiteetti ja pelivalikoima asettavat luonnolliset rajoituksensa. Ja alle kolmella osallistujalla perun koko jutun!

EDIT: Osallistujia on tähän mennessä ilmoittautunut n. 12, ja paikaksi olen valinnut olutravintola Hilpeän Hauen Vaasankatu 7:ssä, Sörnäisten metroaseman läheltä. Siellä on talon puolesta Carcassone ja Catan, itse tuon Menolipun. Paikalle löydätte, kun etsitte Helsinginkadun alkupään, suunnistatte oikealla olevan Vaasanaukion yli, ja kävelette noin kaksikymmentä askelta Vaasankatua vasemmalle ylämäkeen.

-Marko, pulmio@iki.fi
*enemmän strategiapelejä

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet