Tapahtuman ajankohta: 15.02.2013
Sijainti: ES-poo
Lisätty: 10.02.2013 klo 09:44
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Elämän risteyskohdassa -workshop

Oletko ELÄMÄN RISTEYSKOHDASSA?

Tämä on juuri sinulle: WORKSHOP itsesi kanssa

KOSKA: pe 15.2. kl 14-16 (+ jatkokeskustelu kl 16-17)
MISSÄ: Leppävaarassa Sellon kirjaston Akseli-salissa, 2. krs.

http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Sellon_kirjasto

Workshopin tarkoituksena on parantaa itsetuntemusta ja kehittää omaa persoonaa opetusmetodeita hyödyntävän kouluttajan (NLP Practitioner, Life Coach) ohjauksessa. Käsitellään mm. seuraavaa:

- mitä asioita et enää haluaisi elämääsi?
- mitä niiden tilalle?

Sisältö muotoutuu myös jonkin verran paikan päällä osallistujien toiveiden mukaan, joten tämän tarkempaa kuvausta sisällöstä ei ole etukäteen saatavissa.

Tapahtuma on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, jotka haluavat lisätä itsetuntemustaan ja saada työkaluja itsensä kehittämiseen.

Taphtuma on maksuton.

ILMOITTAUTUA ei tarvitse; Akseli-saliin mahtuu 30-50 henkeä, joten kaikki halukkaat mahtunevat mukaan. Huomaa kuitenkin, että koska kyseessä on workshop, tilaisuuteen ei voi tulla mukaan kesken kaiken. Varauksemme Akselissa loppuu kl 16, minkä jälkeen siirrymme Sellon ravintola Fenniaan jatkokeskustelun merkeissä.

OTA MUKAAN kynä ja paperia, miel. A4-kokoista jos löytyy, ja annos avointa mieltä!

Klo 17 alkaen kaikki muutkin kuin workshopiin osallistuvat ovat tervetulleita mukaan jatkoille Sellon ravintola Fenniaan, jossa ilta jatkuu vapaan seurustelun merkeissä. Fenniassa on mahdollisuus myös ruokailla. Meille on varattu pöytiä ravintolan ylätasanteelta. Ravintola on katutasossa Täyspotin ja Halosen välissä

http://www.clubfennia.com/fi

Tervetuloa!

Lisätiedot: Aulikki / 040 9022 092
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet