Tapahtuman ajankohta: 14.04. - 17.04.2016
Sijainti: Utö Saaristomerellä
Lisätty: 15.09.2015 klo 18:39 (päivitetty 17.01.2016 klo 14:49)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Utö majakkasaariviikonloppu 2016 (TÄYNNÄ)

Viides var*es Utö reissu tuolle legendaariselle saarelle. Mahdollisuus nauttia niin saaristoluonnosta, mahtavista maisemista, merestä, erinomaisesta ruoasta ja muusta, mitä kaikkea se pitääkään sisällään.
Lisää elinvoimaasi ainutlaatuisessa Turun saaristossa. Koe Utön karu luonto mutta lämmin ilmapiiri, turvassa taajamasaasteelta ja melulta. Ime itseesi uutta energiaa ja voimaa. Tee kiehtova matka Suomen uloimpaan merisaaristoon, jossa ihminen ja luonto ovat aina eläneet symbioosissa.


Mitä: Majakkasaariviikonloppu viikolla 15
Missä: Utössä Saaristomerellä
Milloin: Pitkä vkl to-su 14-17.4.2016 / lyhyt vkl pe-su 15-17.4.2016
Maksaa: Lyhyt viikonloppu 172€ - 202€ majoitusvaihtoehdosta riippuen, pitkä vastaavasti 249€ - 299€.

Lähtö: Nauvon Pärnäisten satamasta yhteysaluksella to 14.4.2015 klo 15.00 tai pe 15.4.2015 klo 18.15
Paluu: Nauvoon sunnuntaina illalla laivan aikataulun mukaan klo 18.00.
Kotiin: Bussi Turkuun lähtee klo 18.35, vaihto Helsinkiin Kaarinassa.

Turusta Kaarinan kautta Nauvoon noin 70 km, Kaarinasta 62 km, yksi lossi välissä (johon paikallisilla etuajo-oikeus), edellisestä johtuen matkaan varattava parisen tuntia. Vastaavasti Helsingistä noin 4 tuntia. Huomaa, että yhteysalus ei odota myöhästyjiä! Ole siis ajoissa ja mikäli jää luppoaikaa niin Nauvon keskustassa riittää katseltavaa, sieltä enää lyhyt 20 min matka Pärnäisiin jossa ilmainen parkkipaikka henkilöautoille viikonlopuksi.
Tarvittaessa kimppakyydit Turusta ja Helsingistä pyritään järjestämään, myös linja-autolla Turku-Korppoo pääsee Pärnäisten lauttarantaan, alus odottaa linja-autoa. Helsingistä pikavuorolla kerran vaihtaen.
Merimatka Utöseen m/s Eivorilla, laivassa ravintola jossa tarjolla lämminruoka, salaattia, pizzaa, hampurilaisaterioita ym. Yhteysalusmatka ainutlaatuisen saariston kestää noin 5 tuntia, laivalla myös baari A-oikeuksin, (mm. höyryävää hunajarommia).

Ohjelmassa mm. majoittuminen, lipunnosto , saaren nähtävyydet, majakka eritoten, saaristokauppa ja ulkoilua. Merituulen haistelua, muuttolintujen seuraamista, ranta- tai hotellisaunomista, meressä uintia, kippistelyä, saaristomaisemista nauttimista, syömistä hyvin ja usein ja paljon, illanviettoa hotellissa (A-oikeudet) musiikin parissa, tanssahtelua nopeampaa ja hitaampaa, majakkavalon syttymisen seuraamista, auringonlaskut, oppaan majakka- ja saarikierros, omaa vapaata aikaa seikkailla saarella mm. maanalaisissa armeija-aikaisissa tiloissa.


Voimassa oleva matkavakuutus suositeltava kohde huomioon ottaen. Jokainen vastaa itsestään ja vakuuttaa itsensä.

HUOM! Hinnat sisältävät majoituksen, aamupalat, lounaat , illalliset, lauantai-iltana juhlabuffet, saunat joko hotellissa tai meressä uiskentelijoille rantasaunassa, oppaan kertomukset majakkasaaresta ja sen asukkaista, var*es hurlumhei™ ohjelman. Majoitusvaihtoehtoina lyhyt tai pitkä viikonloppu kolmella eri huonevaihtoehdolla seuraavasti:

Lyhyt viikonloppu:
Hotellihuone kahdelle 202€/hlö
Rivitalokolmio viidelle kahdella 2-hengen makuuhuoneella + vuode oleskelutilassa 174€/hlö
Matkustajakoti 2-hengen huoneella 172€

Pitkä viikonloppu:
Hotellihuone kahdelle 299€/hlö
Rivitalokolmio viidelle kahdella 2-hengen makuuhuoneella + vuode oleskelutilassa 249€/hlö
Matkustajakoti 2-hengen huoneella 249€

Majoitusvaihtoehtojen erilaisuus näkyy hinnoissa. Huomioithan, että matkustajakoti-vaihtoehto on paitsi halvin, myös askeettisin, wc ja suihku käytävällä. Hotelli hotellitasoa ja rivitalot siitä välistä.

Ravintolan ruoat kokemuksella herkullisia, monipuolisia ja niitä on tarjolla runsaasti. Ravintolan kaikki ruoat ovat vähälaktoosisia, osa myös gluteenittomia. Lihaa, kalaa, kasvista, kaikkea on tarjolla.

Laihtumaan reissulla ei pääse, sen verran hyvää ruokaa on tarjolla lauantai-illan juhlabuffet mukaan lukien. Viime vuonna meitä oli viitisenkymmentä innokasta saaristomatkaajaa, osa jo neljättä kertaa! Kaikkiaan saarella on käynyt yli 200 essiä!

Ilmoittautumalla www.tahtoomukaan.net :ssä varaat paikkasi. Lisäohjeet osallistujille sähköpostilla.
Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kimppatoiveet huomioidaan. Maksa varaamasi matka viimeistään 24.03.2016 mennessä käyttämällä saamaasi maksuviitettä. Vain maksaneet on mukana! Jos tulet toisiin aatoksiin käy erikseen perumassa jotta paikkasi vapautuu mahd. jonottajalle. Maksan hotellin ja ruokailut 06.04.2016 jonka jälkeen maksua ei palauteta! Voit itse myydä paikkasi toiselle samaa sukupuolta olevalle matkustajalle. Tapahtuman järjestäjä ei ole velvollinen hankkimaan uutta osallistujaa tilalle, mutta auttaa siinä.

Tervetuloa Utöseen!!!

var*es-Matti

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet