Tapahtuman ajankohta: 02.10.2009
Sijainti: Helsinki/Somero
Lisätty: 02.10.2009 klo 06:00
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pikana Esakallion päättäjäisiin (Charles Plogman ja Pekkaniskan Pojat)

Tänään perjantaina 2.10.2009 menemme tanssimaan Esakalliolle Somerolle. Illan esiintyjinä ovat Pekkaniskan Pojat sekä Charles Plogman & Tommys.

Sisäänpääsymaksu lienee siinä 13-15 euron hujakoilla. Narikka maksaa euron. Tanssit alkavat klo 21.00 ja päättyvät viimeistään kahdelta. Naistenhaku on 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan ja jos naisenergia pääsee kunnolla vauhtiin ja hakeminen tunnustaa luonnistavan, niin naiset voivat jatkaa hakemista naistenhaun jälkeen sekahaun aikana...


Tosi nopean aikataulun vuoksi tarjolla on todennäköisesti vain yksi kimppakyyti (, jossa olen itse kuskina), mutta pyrin kuitenkin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme Esakalliolla vähän yhdeksän jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, jos vain pystyt löytämään meidät, koska olemme tanssimassa...). En ota tälläkään kertaa ES-logoa mukaan, joten ilmoittaudu mukaan, jolloin voidaan sopia missä ja mihin aikaan tavataan Esakalliolla (ellet tule mukaan kimppakyytiin).

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka et tulisikaan mukaan kimppakyydillä, sillä lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni


Linkkejä:

Esakallio
Pekkaniskan Pojat
Charles Plogman
Tommys

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet