Tapahtuman ajankohta: 18.06.2007
Sijainti: Tampere
Viimeksi päivitetty: 18.06.2007 klo 23:56
Ikäraja: Ei ikärajaa

Ympäristöoppia lintuperspektiivistä *** SUURIA MUUTOKSIA TOIMINTATAVOISSA ***

*** SATEEN UHKAN takia lento peruutettiin ***


Kun näyttää tuo tapahtuma kadonneen jonnekin bittiavaruuteen, tehdään uusi!

Oletko joskus haaveillut näkeväsi ympäristöäsi hieman laajemmalti kuin ruohonjuuritasolta?

18.6.2007, jos sää suo, nousee 6 - 10 henkilön ryhmä Tampereen taivaalle laajentaakseen näkemystään kotiseudustaan. Kyseessä on siis maailman vanhin lentolaite eli kuumailmapallo - tosin Montgolfierin veljesten ajoista on astuttu aika harppaus eteenpäin mutta periaate on sama - pallo lentää kuumalla ilmalla ja minne tuuli sitä kuljettaa.

Lennon hinta, mikäli tuo kuuden henkilön vähimmäismäärä saadaan kokoon, on 165 e/henkilö. Lisähenkilöiltä menee sama summa. Ylärajaa ei käytännössä ole mutta alustavasti on varattu 10 matkustajan kori.

*** MUUTOS *** Lento on muutettu tavalliseksi yleisölennoksi, joten tuo kuuden henkilön rajoitus poistuu. Näin jo pienempikin *es-joukko pääsee mukaan. Sain neuvoteltua hinnan samaksi kuin ryhmälennolla vaikka se yleisölennolla on jonkin verran korkeampi.

Maksu tapahtuu *es-tilille. Kun maksat, laita maksun viestikenttään tilaisuuden nimi ja päivämäärä, sekä oma nimesi (etu- ja sukunimi).
*** MUUTOS *** Maksathan viimeistään 13.6. - tilisiirtoviive!


Ilmoittautumisia otan vastaan *** MUUTOS *** 16.6. iltaan mennessä (tuohon asti voi vielä perua) osoitteessa kaija.tuuna(at)dnainternet.net. Seuraavana aamuna ilmoitan osallistujien nimet lennättävälle yritykselle, joka on Linnan Pallo osoitteessa http://www.linnanpallo.fi josta saa tarvittaessa lisätietoja.

Mikäli jotain jää epäselväksi, ole hyvä ja kysy.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan myös kännykkänumeron, johon voin lähettää tekstiviestinä varmistuksen lennon toteutumisesta ja lähtöpaikasta - tai sitten peruuntumisesta epäsuotuisan sään sattuessa kohdalle. Nämä saan tietää vasta lentopäivänä.

Vaatetukseksi käy normaali ulkoiluvaatetus ja maastokelpoiset jalkineet. Polttimesta hehkuu jonkin verran lämpöä alas, joten lippis tai muu sopiva päähine voi olla mukana. Kamera on hyvä olla matkassa, ja mahdollisesti kiikari.

Tampereella on kaksi lähtöpaikkaa: hotelli Rosendahlin luona nurmikenttä, jonka vieressä on uimaranta ja Pyynikin kesäteatteri sekä Pirkkahallin lähellä osoitteessa Ilmailunkatu 11 oleva kenttä. Lähtöpaikka valitaan tuulen suunnan mukaan. HUOM: Tapaamisaika on kello 19:30 joten silloin viimeistään on oltava paikalla. *** MUUTOS *** Ota mukaan pankkisiirtokuitti!! tai tiliote, mikäli maksat muualta kuin Nordeasta myöhemmin.

Olisiko liikaa pyydetty, että autolliset kuljettaisivat autottomat kotiin, sillä tapahtuma päättyy ehkäpä puolille öin ja julkinen liikenne kulkee miten kulkee?

Lennon päätteeksi kunnioitetaan ensimmäistä miehitettyä kuumailmapallolentoa - joka tapahtui 21.11.1783 - lasillisella kuohuviiniä. Autolla liikenteessä olevia silmälläpitäen on tarjolla alkoholiton vaihtoehto.

*** Ensimmäistä kertaa pappia kyydissä - tapahtumaa järjestämässä - yrittäkää olla kärsivällisiä :) ***

Terveisin Kaija

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet