Tapahtuman ajankohta: 05.10.2007
Sijainti: Helsinki/Vantaa
Viimeksi päivitetty: 04.10.2007 klo 12:06
Ikäraja: Ei ikärajaa

Johanna Pakonen ja Taikakuu Pavilla

Mennään 10-viikon kunniaksi Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa) nyt perjantaina 5.10.2007 klo 20.00 alkaen. Tanssit jatkuvat puoli yhteen asti.

Musiikista illan aikana vastaavat Johanna Pakonen & Omenapuu ja Taikakuu, jotka ovat molemmat vanhoja suosikkejani, joten luvassa on hyvää tanssimusiikkia. Sisäänpääsymaksu on 13 euroa ja narikka euron. Huom! Pavilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten tilaisuus sopii hyvin niille, joiden makuun city-illat ovat turhan kosteita...

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730AP, joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Kuusijärvi / Kuninkaanmäki - Tikkurila - Tammisto), 87 (Mellunmäki - Leppäkorpi) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Lähden liikkeelle Matinkylästä, ajelen reittiä Kehä II - Turun moottoritie - Kehä I - Lahden moottoritie - Vanha lahdentie ja voin ottaa suurin piirtein matkan varrelta mukaan muutaman kimppakyytiin (ilmoita etunimesi ja puhelinnumerosi sekä mistä olisit tulossa kyytiin). Myös paluumatka onnistuu.

Tapaamme Pavin kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen. Otan ES-logon mukaan, joten kahvilasta kannattaa etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten es-tanssiharjoituksista tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni

P.S. Minulla on lippu, jolla kaksi pääsee Paville yhden hinnalla, joten mikäli olet onnekas niin voit päästä nyt Paville puoleeen hintaan (koska Pavin portilla täytyy olla yhtäaikaa paikalla edun saamiseksi, niin onni kohtaa todennäköisimmin kimppakyytiin ilmoittautunutta...).


Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Johanna Pakonen
Taikakuu

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet