Tapahtuman ajankohta: 23.02.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 16.02.2011 klo 09:43 (päivitetty 21.02.2011 klo 12:10)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Talvirieha Paloheinässä/ koollekutsuja vaihtuu?

Lähialuematkailuprojekti vie meidät tällä kertaa pulkkamäkeen. Muita mäkiähän ovat Kannelmäki, Pitäjänmäki, Pukinmäki ja Pihlajamäki - muun muassa. ;) Kts. tapahtumakalenteri 2.3.

Tähän mäkeen voi ottaa ipanatkin mukaan ja se on oikeastaan hyvinkin suositeltavaa. Tapaaminen klo 15.00 Paloheinän jäähallin edustalla. Siinä voi ryhmäytyä kukin halujensa ja toiveidensa mukaan pulkkamäkeen, hiihtoladulle, kaakaonjuontiin tai luistelemaan. Sohvaperunaryhmä voi vaikka hissukseen tallustella pitkin ulkoilualuetta ja ihastella Muumeja. :) Paikalla on mahdollisuus kokeilla lumikenkäilyä.

http://www.hel.fi/hki/Liv/fi/usein+kysytty_/uutiset/09.02.11+tervetuloa+palohein_n+talviriehaan+23.2

Liikuttumisiin Paloheinässä! Ei ennakkoilmoittautumista tai ikärajaa. Pakkasraja n. -15 riippuen tuulesta ja auringosta. Kymmenen asteen pakkanen kovassa tuulessa pitää meidät kotona, mutta -15 auringonpaisteessa käy oikein hyvin loistavasta ulkoilusäästä. :) Mukaan omat liikuntavälineet.

-Satu

HUOM: kokoonkutsuja ei pääse vilustumisestaan johtuen paikalle. Mikäli tiedät olevasi menossa, laita viesti: junapuuri@hotmail.com niin voin koordinoida tapaamista. Pahoittelut! Ääni jäi viikonloppuna Turkuun.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet