Tapahtuman ajankohta: 17.09.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 12.09.2011 klo 17:37
Ikäraja: Yli 25-vuotiaille

*ES - Enemmän Synttäreitä

Tervetuloa synttäreille Rymy-Eetuun lauantaina 17.9.2011 klo 19->

Sipelius, Jarppa, Kati ja Rita juhlivat synttäreitään lauantaina 17.9.2011 Helsingin keskustassa ravintola Rymy-Eetussa osoitteessa Erottajankatu 15-17. Tule juhlimaan kanssamme nyt on hyvä syy jälleen bilettää ;o)

Ideana on, että päivänsankareille ei tuoda lahjoja, vaan kyseessä ovat synttäreiden viettämisen sijasta enemmänkin ES:n normibileet. Synttärit ovat siis vain hyvä (teko)syy juhlimiselle ;o)

Päivänsankarit tarjoavat vierailleen hyvää seuraansa, mutta vieraiden kannattaa varustautua juhlaan niin paksuilla lompakoilla, että ne on sopivasti suhteutettu kunkin oman juomisen määrään:D

Vieraat voivat tulla paikalle alkaen klo 19...  Armas Hurme & Gebarddi soittaa klo 21.30 alkaen musiikkia, jonka tahdissa kannattaa jammailla ja jorata.
Sankarittaret suunnistavat Jatkoille Oopperan Alminsaliin (os. Helsinginkatu 58) klo 22.30-03.30, mutta sankari taitaa jäädä Rymyyn.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Eurosinkuille sekä kaikille muillekin, jotka tuntevat Sipeliuksen, Jarpan, Katin ja Ritan. Rymy-Eetuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, jos tulet ennen klo 21 niin pääset ilman pääsymaksua sisälle. Tervetuloa myös jatkoille!

Päivänsankarit Sipelius, Jarppa, Kati ja Rita

ps. Mikko.S.P järjestää Dance with Dancers -klubi-ilta
Jo 120 eurosinkkua on lähdössä ja lunastanut lipun Dance with Dancers -klubi-iltaan! KATSO LISÄÄ TAPAHTUMAKALENTERISTA...


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet