Tapahtuman ajankohta: 26.04. - 28.04.2013
Sijainti: Kotka
Lisätty: 19.04.2013 klo 18:27 (päivitetty 19.04.2013 klo 18:30)
Ikäraja: 30-50-vuotiaille

Retkiviikonloppu Haapasaaressa (täynnä)

Tämä tapahtuma on jo täynnä, mutta mahdollisesti toinen retki on toukokuussa.

Hei sinä luonnosta ja retkeilystä kiinnostunut. Olemme lähdössä viikonloppuna (26.-28.4.) ulkomerelle aistimaan kevään tuloa sekä seuraamaan lintumuuttoa. Retkeilyn ohessa tutustutaan saaren elämään ja historiaan, istutaan iltaa avotulen äärellä ja saunotaan kunnon puulämmitteissä saunassa. Saamme kunnian olla myös puolustusvoimain vieraita.

Kohteena on Haapasaari Kotkan ulkosaaristossa, jossa meillä on hyvät majoitustilat. Mitään erikoisvarusteita ei tarvitse. Omat lakanat tai makuupussi ja pyyhe mukaan (sängyt, patjat, peitteet ja tyynyt ovat paikan päällä). Retki maksaa 52 euroa per henkilö, joka sisältää majoituksen, saunat ja osan ruoista. Tiedotan ruoista tarkemmin lähempänä. Laivamatka on ilmainen.

Laiva lähtee Kotkan Sapokan satamasta klo 18 perjantai-iltana ja palaa sinne takaisin sunnuntai-iltana noin klo 18:30. Matka-aika on noin 1,5 h/suunta. Laivalla on kahvio. Matkat Kotkaan jokainen hoitaa itse, mutta ne hoitunevat jälleen pääosin kimppakyydein. Bussiasema on lähellä satamaa, joten esim. Helsingistä Kampista tai pikavuoropysäkeiltä (oopperatalo, kulttuuritalo, junatie, Itäkeskus) voi hypätä kyytiin.

Ilmoittautuminen Mikolle tähän osoitteeseen lauantaihin 20.4. mennessä.

Järkkärinä toimiin

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet