Tapahtuman ajankohta: 08.02.2014
Sijainti: Espoo
Lisätty: 04.02.2014 klo 21:33
Ikäraja: 20-50-vuotiaille

Lattariruokaa sekä salsaa

Tervetuloa syömään latinalaisen amerikan ruokia sekä maistelemaan tequilaa makuhermot räjäyttävän meksikolaisen sangritan kanssa! Pikkupurtavien ja juomien jälkeen kertaamme hieman parisalsan kuvioita porukalla, jonka jälkeen on vapaata salsatanssia ja seurustelua.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse sekä kerro samalla, mitä seuraavista haluaisit tuoda mukanasi: Guacamolea ja nachoja, tortilla espanolaa, cheviche peruanaa, tequilaa, argentiinalaista tai chileläistä punaviiniä, Coronaa, sipsejä, kermaviiliä ja dippikastiketta, jotain jälkiruokaa vai 10 euroa ruoka- ja juomarahaa.

Vapaana on 4 naispaikkaa ja 3 miespaikkaa. Miesten pitää olla parisalsan alkeiskurssin käyneitä. Naisille riittää, että ovat tanssineet salsaa vähintään soolona, mutta mieluiten edes alkeiskurssin verran parin kanssa. (Sano pari sanaa salsataidoistasi ilmoittautumisen yhteydessä).

Tilaisuus alkaa klo 19:00 ja jatkuu noin puolille öin. Paikalle pääsee busseilla 109 ja 110. Tarkemmat osoitetiedot lähetetään ilmoittautuneille.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet