Tapahtuman ajankohta: 11.09. - 13.09.2009
Sijainti: Kiikala
Lisätty: 28.07.2009 klo 17:33 (päivitetty 11.09.2009 klo 10:34)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Mökkiviikonloppu 11-13.9.2009 ruuan merkeissä (TÄYNNÄ)

Kulinaarinen mökkiviikonloppu

Kiikalassa on varattuna ESn mahtavalle 15 hengen seurueelle mökki oman pikkulammen rannalta. Lauantai-iltana on luvassa myös perinteinen savusaunaelämys. Muuten viikonloppu on yhtä kulinaarista ilotulitusta. Mökin pitkä pirttipöytä katetaan erittäin monta kertaa notkumaan herkuista. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus tehdä oma bravuurinsa.

Aika: 11-13.9.2009
Paikka: Kiikala

Perjantai - ”Arjen unohtamista”
Perinteisen saunan lämmittäminen ja iltapalan valmistaminen. Saunotaan ja syödään pitkälle yöhön. Tutustutaan ja nautitaan luonnon hiljaisuudesta.

Lauantai – ”Miten syödään kuin kuninkaat”
Tukeva aamupalan jälkeen sulatellaan edellisen illan ruokailua ja aamupalaa rauhassa rentoutuen esim. lautapelin parissa. Kevyen lounaan jälkeen suunnataan raittiiseen ilmaan. Myöhään iltapäivällä luvassa illallisen valmistelua ja savusaunan pehmeiden löylyjen nauttimista. Illallista nautitaan pitkän kaavan mukaan yhdessä. Iltaa jatketaan nuotion liekkejä tuijotellen ja vaahtokarkkeja paahtaen (kukaan ei kiellä makkaranpaistoa, mutta muistatko miltä vaahtokarkit maistuivat tikunnokassa lapsuuden ensimmäisillä leireillä).

Sunnuntai – ”Yhdessä olemisen iloa”
Myöhäisen aamupalan jälkeen reippaillaan luonnossa yhdessä. Yhdessä kerätty ruokahalu tyydytetään yhdessä valmistelun lounaan muodossa (voidaan kutsua myös rääppiäisiksi). Siestan jälkeen loppusiivous ja suunta kohti kotia.

Hinta 55€/henkilö
Sisältää mökkivuokran, monipuolisen muonituksen (vaikkakin kaikki saavat osallistua keittiötöihin), savusaunomisen elämyksen, luonnonläheisyyden ja hyvän ES seuran. Ruokailuissa pyritään ottamaan huomioon myös erikoisruokavaliot. Muonitusvaroista yli jääneet varat sijoitetaan juomapolitiikan alkoholittomiin tapauksiin tai lauantai illallisen kostuttamiseen.
Tällainen mökki varattuna: http://www.elamysellit.com/sivut/index.php

Seurueessa on tilaa 7 Ellille ja 7 Sällille + ”jokeri”, mutta jos kysyntää on toiselle sukupuolelle enemmän ensimmäisen ilmoittautumisviikonviikon jälkeen jaan paikat kiinnostuneille. Ikähaarukkaa ei aseteta, mutta intohimosi hyvään ruokaan ja sen kokkaamiseen olisi mukava. Unohdetaan siis kiintiöt ja keskitytään hyvään ruokaan.

Koitetaan hoitaa kyyditykset kimppakyyteinä. Ilmoita siis ilmoittautumisesi yhteydessä jos olet tulossa autolla, niin yhdistän kyytiläisiä samasta suunnasta. Jokainen voi tuoda mieleisiään juomia mukana. Alkoholittomia uskoisin riittävän tuosta muonitusbudjetista.

Jos haluat osallistua kokkaavaan ES-seurueen viikonloppuun Kiikalassa ilmoittaudu osoitteeseen sommartider84@hotmail.com ja ilmoita seuraavat tiedot:
-Nimesi
-Puhelinnumerosi
-Tulen autolla/en tule autolla/tarvitsen kyydin/tarjoan kyytiä (Paikkakunta+alue)
-Erikoisruokavalio/ Allergiat

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.8.

HUOM! Maksuehdot ja peruutus
Paikkasi varaat vasta maksettuasi osallistumisesi vastausmeilissä tulevaan tiliin. Maksu on sitova ilmoittautuminen, jota ei voi perua ellei tilalle ole hankkinut toista mökkivierasta. Järjestäjä ei ole vastuullinen uuden mökkivieraan hankkimisesta, jos jonkun matka peruuntuu.
Jos lähtijöitä on 10.8. alle 10kpl, peruuntuu matka ja maksut palautetaan koko määrässään.

Ystävällisin terveisin
Hanne, 040 7506 349


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet