Tapahtuman ajankohta: 05.08.2006
Sijainti: Helsinki/Lahti/Vesivehmaa/Asikkala
Viimeksi päivitetty: 02.08.2006 klo 01:35
Ikäraja: Ei ikärajaa

Saska Helmikallio Vesivehmaan Jenkkapirtillä

Lauantaina 5.8.2006 menemme tanssimaan Jenkkapirttiin (Vesivehmaalle Asikkalaan). Illan esiintyjinä ovat Magnet & Saska Helmikallio sekä Pekkaniskan Pojat. Sisäänpääsymaksu on 13 euroa, mutta mainitsemalla olevansa eurosinkku saa alennusta ja pääsee sisälle 10 euron hintaan. Narikka maksaa euron. Ennen tansseja on cha cha chaa -kurssi klo 19.30-20.15, joka sisältyy pääsymaksuun. Tanssit alkavat kahdeksalta ja loppuvat puoli kahdelta. Naisten haku on klo 23.00-24.00, jolloin naisten kannattaa rientää heti hakemaan, jos haluaa päästä tanssimaan...

Jenkkapirtille on bussikuljetus (Mobus-bussit) Lahdesta ja Vääksystä. Bussikuljetus lähtee Lahdesta Marolankadun pysäkiltä klo 19.30 ja menopaluu maksaa 22 euroa (hintaan sisältyy sisäänpääsylippu tansseihin, joten bussilla tultaessa ei saa eurosinkkujen alennusta). Bussi lähtee takaisin päin puoli kahdelta. Myös pelkkä paluukyyti bussilla on mahdollinen ja maksaa 4 euroa. Tarkemmat tiedot bussikuljetuksesta ja kyytiin ilmoittautuminen soittamalla suoraan Mobus-bussien numeroon 0400-848 238 (klo 19 mennessä).


Pääkaupunkiseudun suunnalta menemme tanssimaan kimppakyydeillä, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme lavan kahvilassa vähän tanssikurssin päättymisen jälkeen (tai mahdollisesti jo sitä ennen, mikäli tulet mukaan tanssikurssille). Iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa. Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)

Muita kesäksi alustavasti kaavailtuja tanssitapahtumia näet tanssikalenterista (huom! kaikista kalenterissa olevista tapahtumista ei tule es-tanssitapahtumaa! Seuraa sähköpostistasi/ES:n sivuilta/tanssikalenterista tapahtumien tilannetta):


Linkkejä:
Jenkkapirtti (ajo-ohje sivun alalaidassa)
Jenkkapirtti (ajo-ohje sivun keskellä)
Saska Helmikallio 1
Saska Helmikallio 2
Pekkaniskan Pojat


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet