Tapahtuman ajankohta: 17.12.2006
Sijainti: Helsinki
Viimeksi päivitetty: 13.12.2006 klo 07:41
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssii sinkkujen kanssa <b>(Tanssikurssilla nyt alennettu hinta!!!)</b>

es-tanssikurssi syyskaudella 2006

Nyt se alkaa. Eurosinkkujen uusi lavatanssin jatkokurssi. Tuloksena lavojen odotettuja osaajia! Ja alennettu hinta nyt vain 35 euroa opetuksesta ja harjoituksista!

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Opetus tapahtuu sunnuntai-iltaisin Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25) klo 18.50-20.55. Opettajana toimii vanha tuttumme Kimmo Luukkonen. Kimmo on aloittanut paritanssiuransa lavoilta vajaat kaksi vuosikymmentä sitten (Kimmolla on myös kilpatanssitausta) ja hän on ohjannut suomalaista seuratanssia jo toistakymmentä vuotta.

Lisäksi meillä on koko kurssin ajan harjoitukset joka tiistai-ilta Puistokulmassa (http://www.puistokulma.fi/). Puistokulma sijaitsee Vantaan Hiekkaharjussa, lähellä lähijunan asemaa, osoitteessa Talkootie 4. Vapaissa harjoituksissa opetellaan viemistä, seuraamista, musiikintulkintaa, kehonhallintaa yms. sekä tietysti kerrataan edellisellä opetustunnilla opittua tanssilajia. Aloittelijat saavat "tukiopetusta" seuraavan jatkotunnin aiheesta. Vapaat harjoitukset vedetään omin voimin, apuna Eurosinkkujen omat kursseja käyneet konkaritanssijat.

Sunnuntai-illat Helsingin urheilutalolla Kimmo Luukkosen opetuksessa:

3.9.
FOKSI (jatko) + kehonhallinta, rytmi sekä vienti & seuraaminen
10.9.
FUSKU (jatko)
17.9.
HIDAS FOKSI (jatko)
24.9.
LAVATANGO (alkeisjatko)
1.10.
LAVATANGO (jatko)
8.10.
POLKKA ja MASURKKA (alkeet)
15.10.
HIDAS VALSSI (jatko)
22.10.
SAMBA (alkeet)
29.10.
HUMPPA ja KÄVELYHUMPPA (jatko)
5.11.
CHA CHA CHA (jatko)
12.11.
POLKKA ja MASURKKA (alkeisjatko)
19.11.
EI KURSSIA
26.11.
RUMBA (jatko)
3.12.
JENKKA (alkeet)
10.12.
KERTAUSTA kehonhallinta, musiikin tulkinta, rytmi sekä vienti & seuraaminen
17.12.
KERTAUSTA HIDAS FOKSI ja LAVATANGO

Puistokulman vapaat harjoitukset ovat joka tiistai 19.12.2006 saakka klo 19.00-22.00. Huom! 12.12.2006 on vuorossa tango special, jolloin tiistaina on harjoitusten sijaan tangon opetusta klo 19.15-22.00).

Hinta jäljellä olevista opetus- ja harjoituskerroista on 35 euroa, pelkistä sunnuntain opetustunneista 30 euroa ja pelkistä tiistain harjoitustunneista 15 euroa. Voit myös osallistua kertaluonteisesti ilman ilmoittautumista kurssille 10 euroa / ilta tai vapaisiin harjoituksiin 5 euroa / ilta. Kurssista ei kerätä voittoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään yhteiseen tanssitoimintaan. Kurssi järjestetään vain, jos osanottajia tulee tarpeeksi.

Kurssimaksu maksetaan ennen ensimmäistä osallistumiskertaa tutulle es-tilille. Tilinumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksua ei palauteta, vaikka osallistumiseen tulisi este. Peruutuksen voi tehdä ainoastaan ennen maksun suorittamista. Yksittäiset illat maksetaan erikseen käteisellä paikalle tultaessa.

Siis saat nyt 35 eurolla koko jäljellä olevan syyskauden ajan laadukasta tanssin opetusta ja harjoittelua. Ja kerrankin on aikaa opetella tanssimista oikein kunnolla. Lisäksi kursseillamme on hyvin toimiva, kiertävä parinvaihto! Kun tulemme tutuiksi, on harjoittelu sitäkin antoisampaa, kun edessä on vieraan parin sijasta jo tutuksi tullut tanssija!

Lisätietoja kurssista saat
Tonilta
es-toni@luukku.com
Sarilta
sa.joi@luukku.com
Vekalta
040-5898876

Vastaamme mielellämme kyselyihin!

Ilmoittautumiset Sarille osoitteeseen sa.joi@luukku.com . Kerro ilmoittautuessasi ilmoittaudutko koko kurssille, vai vain opetukseen tai harjoituksiin sekä koko nimesi (tarvitaan maksun tarkistamiseen).

Mikäli haluat tarjota kimppakyytiä tai tarvitset sellaista tanssikurssille ja/tai harjoituksiin, niin ilmoita siitä osoitteeseen es-toni@luukku.com ja kerro puhelinnumerosi sekä milloin (tiistaina vai sunnuntaina vai molempina) ja mistä (kaupungin osan tarkkuudella) olet tulossa mukaan.

Tervetuloa tanssimaan ja harjoittelemaan upeassa seurassa! Ja muista myös es-tanssitapaamiset, sillä lavalla tanssiminen se vasta jotain onkin!

Terveisin Toni, Sari ja Veka

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet