Tapahtuman ajankohta: 01.11.2006
Sijainti: Helsinki
Viimeksi päivitetty: 01.11.2006 klo 16:19
Ikäraja: Ei ikärajaa

Martin Alvaradon konsertti-ilta NYT keskiviikkona (Vielä 1 paikka vapaana!)

Oletko kiinnostunut tulisen temperamenttisesta ja vahvan tunteikkaasta argentiinalaisesta tangosta? Kiinnostaako kansainvälinen musiikki sinua? Haluatko kokoa jotain uutta ja erilaista?

Tule mukaan Ravintola VPK:hon nyt keskiviikkona 1.11.2006 klo 19.00, jossa Martin Alvarado & Mikko Helenius trio esittävät argentiinalaista tangoa. Pääsylippu (ja iltapala) maksavat 20 euroa, joka maksetaan paikan päällä ravintolaan tultaessa. Varsinainen konsertti alkaa ravintoloitsijan mukaan kahdeksalta, joten kun tulemme paikalle seitsemältä ehdimme hyvin virittäytyä tunnelmaan (ja syömään bufee-pöydästä vähän iltapalaa) ennen konserttia. Aiemmista järjestämistäni tapahtumista poiketen tällä kertaa ei ole tarkoitus tanssia (ravintolassa ei ole tanssilattiaa), vaan kuunnella musiikkia. Ravintola VPK sijaitsee Helsingissä osoitteessa Albertinkatu 29.

Tapaamme ravintolassa vähän seitsemän jälkeen. Otan ES-logon mukaan, joten ravintolasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja. Olen varannut meille oman pöydän, jossa on (ennakkoilmoittautumisten jälkeen) tilaa vielä muutamalle henkilölle, joten ilmoittaudu minulle HETI (tai ainakin mahdollisimman pian), jotta varmistat paikkasi ja voin varata meille tarvittaessa lisää tilaa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen es-toni@luukku.com. Lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voit soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia. Myös ravintolan henkilökunnalta voi kysyä pöytää, joka on varattu nimellä Eurosinkut / Toni .


Toni (es-toni@luukku.com)

Linkkejä:
Ravintola VPK
Martin Alvarado

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet