Tapahtuman ajankohta: 09.02.2007
Sijainti: Helsinki/Järvenpää
Viimeksi päivitetty: 07.02.2007 klo 10:38
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssimaan Sykkeen tahdissa Järvenpään tanssikeskukseen perjantaina

Perjantaina 9.2.2007 menemme tanssimaan Järvenpään tanssikeskukseen, jolloin siellä esiintyy Syke, joka soittaa mukavan tanssittavaa musiikkia. Sisäänpääsymaksu on 11 euroa. Narikka maksaa euron. Sisäänpääsymaksuun sisältyy salsa-kurssi klo 19.00-19.45.

Tanssit alkavat klo 20.00 ja ovet menevät kiinni yhdeltä. Naistenhaku on 20.30-21.00 ja 22.00-23.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...

Järvenpään Tanssikeskus sijaitsee Järvenpään rautatieaseman läheisyydessä, joten paikalle pääsee näppärästi lähijunalla. Junamatka Helsingistä Järvenpäähän tansseihin kestää junasta riippuen puolituntia tai alle. Katso aikataulut osoitteesta http://www.vr.fi/


Pyrin järjestämään myös kimppakyytejä niitä haluaville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni


PS.

Lauantaina on Salossa klo 10.00-16.30 tanssin opetusta alkeet/alkeisjatko-tasoille (tanssilajeina fusku, hidas valssi ja bugg):

http://www.salonseuratanssiklubi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=1

En itse pääse tuonne paikalle, joten mikäli lauantain tanssikurssit Salossa kiinnostavat kannattaa olla yhteydessä Marikaan 040-7572351. Saloon pääsee näppärästi junalla.

Sunnuntaina Järvenpään tanssikeskuksessa on Eija Kantola, Sari lähettää vielä tästä oman viestin.


Linkkejä:
Järvenpään Tanssikeskus
Ajo-ohje Järvenpään Tanssikeskukseen
Syke

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet