Tapahtuman ajankohta: 31.07.2014
Sijainti: Salo
Lisätty: 09.07.2014 klo 00:01 (päivitetty 17.07.2014 klo 21:07)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Salon iltatori (Lauri Tähkän ilmaiskonsertti)

Salossa on kesätorstaisin idyllinen toritapahtuma. Osallistutaan eurosinkkuporukalla 31. heinäkuuta, jolloin esiintyjänä on Lauri Tähkä. Lisäksi torilla on torimyyntiä, kirpputorimyyntiä, muikkuja, räiskäleitä, kahvia ja thairuokaa.

18.30 Lauri Tähkä
16-21 Kirpputori

Tavataan siinä klo 18.30 tienoilla torin joenpuoleisella laidalla, esiintymislavasta laskettuna toisen puun kohdalla. Laitamme *es-tunnisteita esille.

Sopikaa keskenänne millaisissa autokunnissa saavutte. Julkisillakin toki pääsee. Vapaita parkkipaikkoja ei käytännössä ole torin vieressä, mutta melko lähellä on laaja parkkikenttä, jossa on aina tilaa. Laittakaa navigaattoriin Helenankatu 3.

Miettikää autokunnittain haluatteko kierrellä torilla jo ennen Tähkää. Turun suunnasta tulevat voisivat halutessaan käydä tulomatkalla Design Hillissä. Helsingin suunnasta tulevat voisivat käydä Muurlan suoramyynnissä ja sen viereisessä Muurlan lasin tehtaanmyymälässä.

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta olisi hyvä hieman tietää keitä kaikkia odotellaan.

PS. Viime vuonnakin tultiin yhtenä torstai-iltana eurosinkkujen kanssa katsomaan Salon iltatoria. Silloin meitä oli noin kymmenen, ja viihdyimme keskenämme loppuillan lähipubissa syöden, juoden, tanssien ja karaokea laulaen.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet