Tapahtuman ajankohta: 16.02.2013
Sijainti: Tampere
Lisätty: 03.01.2013 klo 00:52 (päivitetty 07.02.2013 klo 16:16)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Suurten sydänten ilta - Neliapilan ystävänpäiväpirskeet (täynnä)

Tuli ja leimahdus! Ystävänpäivä tulee taas eikä Neliapila petä tänäkään vuonna... Luvassa Neliapilan perinteiset ystävänpäiväbileet! Ja ne ovat jo täynnä! Ilmoittaudu jonotuspaikkalle!

Oletko sydämessäsi fiftari, punkkari, juppi vai hippi? Nörtti, hevari, pissis vai örkki? Pärinäpoika, surinasussu, kippari vai kuppari? Iskeekö sinuun kasari, ysäri vai sittenkin jysäri? Olet mikä olet - kaikki me sydämissämme kaipaamme hyvää seuraa ja elämäniloa. Tule siis viettämään yhteistä hauskaa iltaa mukavassa seurassa.

Tule sellaisena kuin olet - tai haluaisit olla- suurella sydämellä ja mieleiseesi teemaan pukeutuneena. Tämän vuoden ystävänpäivään odotetaan tyylien kavalkadia, alakulttuurien kirjoa ja hauskoja asuja. Ystävänpäivänpirskeissä hevari tutustuu pissikseen ja örkki juppiin... Ja kun kaikki suvaitsevat kaikkia, niin tervetullut on myös pelkkä tavis, omissa vaatteissaan ja omissa aatteissaan.

Neliapilan suurten sydänten tapahtumassa on luvassa erilaisia skaboja, hyvää juttuseuraa, hauskaa ohjelmaa ja tietenkin sydämellinen Neliapila alias Suvi, Tarja, Meku ja Sari, sekä tänä vuonna vahvistuksena myös Tuija! Pirskeissä nähdään, kenen sydämessä leimahtaa vuonna 2013. Tule löytämään uudet ja vanhat sydänystävät Neliapilan perinteisissä ystävänpäiväpirskeissä!


Paikka: Saunatila Tampereen keskustassa
Aika: la 16.2. klo 18-01
Hinta-arvio: n. 25 euroa

Lisätietoja päivitetään tapahtumakalenteriin ohjelman valmistuessa.


Illan motto: Halaa minua sellaisena kuin olen!
Terveisin Neliapila ja Tuija



Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet