Tapahtuman ajankohta: tiistaisin aikavälillä 28.05. - 27.08.2013
Sijainti: Tampere
Lisätty: 14.05.2013 klo 13:01
Ikäraja: Ei ikärajaa

Frisbeegolfia Vihiojalla/Vaakkolammilla

Foreeeee!

Frisbeegolf jatkuu taas tänä kesänä tiistaisin 28.5. alkaen Vihiojan ja Vaakkolammin radoilla. Välillä tehdään myös vierailuja esim. Hervantaan ja Nokialle.

Nähdään tiistaisin klo 18:30 vuoroviikoin eri radalla. Parittomina viikkoina lähtö on Nekalassa Vihiojan puiston kulmassa ykkösväylällä Jokipohjantien ja Vihiojantien risteyksessä. Parillisina viikkoina lähdetään Epilässä Vaakonpuiston keskeltä niin ikään ykkösväylältä. Kummassakin paikassa on opastaulu maamerkkinä. Radan kiertämiseen menee aikaa noin puolitoista tuntia.

Muistisääntö viikoille: Sinkut sinnittelee Nekalassa, parilliset asuu kauniisti Kaarelassa. Aloitamme siis 28.5. parillisella viikolla Vaakkolammilla Epilässä.

Ilmoittautumista ei tarvita. Tasovaatimuksiakaan meillä ei ole ollut. Yleensä paikalla on muutama ylimääräinen kiekko, joten tutustumaan voi aluksi tulla ilman omia kiekkoja.

Näillä ohjeilla liikkeelle:
- Aluksi riittää hyvin kaksi kiekkoa: putteri ja jonkinlainen keskimatkan kiekko tai driveri. Kustannus noin 20 e.
- Lentävä kiekko tekee pahaa jälkeä osuessaan (allekirjoittaneen ylähuulesta voi tutkia jälkiä). Heittäjä on aina vastuussa heitostaan. Vain silloin saa heittää, kun väylä turva-alueineen on tyhjä. Erityisesti muut puiston käyttäjät on huomioitava, sillä useimmat eivät osaa varoa heittäjiä.
- Pyritään liikkumaan ja heittämään ripeästi, varsinkin isommalla porukalla, koska aikailu hidastaa kaikkien radan käyttäjien etenemistä. Käytännössä 6 - 8 hengen jälkeen pitää jakaa porukkaa useampaan osaan.
- Kauimpana korista oleva heittää ensin. Muut ovat vuorossa olevan heittäjän takapuolella pois heittolinjalta. Jos on hitaasti liikkuva porukka, ja on turvallista heittää yhtäaikaisesti eri suunnista, niin voi harkiten tehdä.
- Heittoja ei olla laskettu.

http://frisbeegolfradat.fi/rata/epila_tampere
http://frisbeegolfradat.fi/rata/vihioja_tampere
http://frisbeegolfradat.fi/rata/hervanta_tampere
http://frisbeegolfradat.fi/rata/nokia_discgolfpark_nokia

Jari

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet