Tapahtuman ajankohta: 21.06. - 23.06.2013
Sijainti: Hamina
Lisätty: 25.03.2013 klo 19:53 (päivitetty 20.06.2013 klo 17:38)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

es* JUHANNUSRIEHA JYRÄHTÄÄ TAAS! päivitetty

Haminan Lintukoto on varattu iloisille ES*juhannusjuhlijoille 21-23.6

HUOM! HUOM!
Saatiin kokilta lisäaikaa ilmoittautumiseen torstaiaamuun asti. Maksa samantien ja laita kuitti maksusta liitteenä riehameiliin. Vielä mahtuu mukaan. Sänkypaikkojakin on vielä muutama vapaana ja bussissa on tilaa;-)


Tervetuloa!


Tässä tulee kesän hauskin tapahtuma. Pelataan, leikitään, tanssitaan, lauletaan, syödään, juodaan, saunotaan ja uidaan. Tietenkin myös pidetään kunnon bileet joissa menosta vastaa mm. karaoke-emäntä, Dj ja bändi.

Muonituksesta vastaa meidän parrakkaat emännät, joten huoletonta lystinpitoa on tiedossa. Ruokaa on runsaasti, joten sinun tarvitsee varata mukaan vain omat juomat. Paikanpäällä ei myydä mitään, joten ota tarpeeksi virvokkeita mukaan.

Lintukodossa on asuinrakennuksia 3 kpl. Huoneissa on kerrossängyt ja niissä patjat, tyynyt ja peitteet, ota siis omat lakanat mukaan. Alueella on myös grillikatos, ulkokäymälät, lentopallokenttä sekä kertalämmitteinen sauna. Ja ihan oma lampi. Lammessa on puhdas uimavesi ja telttasauna lämpiää yötä myöten. Lämmitettävä vesipata takaa sen, että pesuvettä riittää reilusti.

Tule rohkeasti mukaan vaikka et ennestään tuntisikaan ketään. Aloitellaan homma Untuvikkoklubilla. Tämä on sinulle joka olet ensikertaa mukana. Vietetään hetki höpötellen mukavia ja tutustutaan ennen Avajaisriehaa.

Ja kun on ensin päivä leikitty, pelattu ja saunottu, onkin aika siirtyä iltariehan puolelle.

Juhannusriehan Bile Areenan ohjelmisto on julkistettu:

Perjantaina aloitellaan ilta karaokella ja sen jälkeen Bile Areenan valtaa Loco Motion. Tässä orkka joka takuuvarmasti nostaa kannat kattoon menevällä ohjelmistollaan. Bändihän tuuttasi juhlakansan jorailemaan villisti jo Vappujuhlissa. Loppuyö tanssahdellaan Dj.n tahdissa aina aamuun asti.

Lauantaina Bile Areenan avaa Iltapäivän Juhannustanssit. Luvassa on valssia, tangoa yms. perinteistä tanssimusiikkia. Jokunen Tanssitaksikin lienee paikalla, joten seinäruusuksi ei jää kukaan. Tässä on tanssitakuu;-)

Alkuilta vietetään taas karaoken huumassa. Sitten lauteille astuu kovassa nosteessa oleva bilebändi Pilkku. Nyt räjäytetään tunnelma kattoon ja tanssitaan niinkuin viimeistä iltaa;-) Ja kun bändi on antanut kaikkensa, homman viimeistelee vielä Dj. Eli tanssia ja musiikkia ei näistä kekkereistä tule puuttumaan.

Tässä linkki Pilkun kotisivuille.

http://pilkkuband.fi/wordpress/?page_id=37




Bussi Helsingistä lähtee Mikonkadun pysäkiltä pe 21.6 klo 10:00 ja tekee välillä nopean kauppapysähdyksen (voit hankkia siinä virvokkeita, mutta varaudu että kaupan hyllyllä valikoima saattaa olla jo vähäinen). Lähtö takaisin Helsinkiin on sunnuntaina iltapäivällä kahden-kolmen välillä.

Vieraiden vastaanotto Lintukodossa on perjantaina n. 12-14:45 ja sen jälkeen tasatunnein.

Sänkypaikka on 130 euroa. Sänkypaikat menevät maksujärjestyksessä nopeimmille. Tarvitset omat liinavaatteet, patja, peitto ja tyyny on.

Telttapaikka maksaa 115 e.

Bussikuljetus maksaa 25 euroa eessuntaassun. Hinta on sama vaikka menisit vain yhteen suuntaan.

Ilmoittautuminen osoitteessa:
http://tahtoomukaan.net
Huom. ensin valitset normaalihintaisen maksun ja jos haluat telttapaikan niin alaspäin rullaamalla löydät kohdan josta valitset telttapaikan.

Ajo-ohjeet:
Helsingistä päin Haminaa lähestyttäessä, seuraa viittaa Taavetti, Lappeenranta, tie numero 26. Sitä tietä noin 26 km. Haminasta päin tultaessa käänny vasemalle suuntaan "TURKIA 3"kyltin kohdalla.
Seuraile hiekkatietä kolmisen kilometriä,kunnes edessä näkyy viitta "HAAPALA 6". Käänny tähän suuntaan. Muutaman sadan metrin päässä onkin jo kääntyminen vasemmalle ja pian pitäisikin rakennusten näkyä edessäpäin.

Taavetista päin tultaessa aja vasemmalle puolelle jäävän huoltoaseman tapaisen ohi ja käänny oikealle suuntaan "TURKIA 3". Tämän jälkeen oletkin samalla hiekkatiellä kuin Haminasta tulevat

Tarkka osoite.
Tykkitie 30
49660 Pyhältö

Terveisin Viltsu, Rita ja Annikki;-)
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet