Tapahtuman ajankohta: 15.06.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 04.06.2014 klo 08:28 (päivitetty 14.06.2014 klo 09:40)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

SIIRRETTY - SUP, Seisten melonta sunnuntaina 15.6 Munkkiniemessä!

5 PAIKKAA VAPAANA SUNNUNTAILLE 15.6. klo 15:30-17:30

HUOM! Lauantaille luvatun kovan pohjoistuulen takia joudumme siirtämään kurssin seuraavalle päivälle eli sunnuntaille 15.6. klo 15:30 alkavaksi (kokoontuminen klo 15:00)

SUNNUNTAIN SUPpailuun 5 PAIKKAA VAPAANA eli ilmoittaudu m.inkilainen@ovi.com

Kurssin kaikki paikat (21) olivat lauantaiksi täynnä mutta koska joudumme siirtämään tämän sunnuntaille uusi aika ei sopinut kaikille ja vapaita paikkoja on tarjoilla. 5:lle ilmoittautuneelle uusi aika ei ole sopinut joten ilmoittaudu mukaan mikäli haluat kokeilla SUP lautaa sunnuntaina.

Jos et pääsyt mukaan mutta olet maisemissa, picnicille voi toki tulla meidän seuraan klo 18 jälkeen ja kuulla kurssilaisten fiilistä SUPpauksen jälkeen. Ota silloin kuitenkin omat eväät (sekä kiinteä että nestemäinen). Picnicllä olemme Mukkiniemessä Cafe Torpanranta viereisellä kaupungin rannalla.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUP-alkeiskurssi (2h) & retki SUNNUNTAINA 15.6.2014 klo 15.30–17.30 + picnic/grillaus

Erinomaista säätä SUPpailuun taas näköpiirissä Forecan sunnuntain ennusteessa. Kurssijärjestäjällä on märkäpuvut jos koet tarvitsevasi.

Ilmoittautuminen ja maksaminen - saat ohjeet kun ilmoittaudut.
Ikärajoitteet: 18–99 vuotiaat, painorajoitteet max 125 kg

Mitä on SUP?

Hawaijlta alunperin lähtöisin oleva suppaus eli SUP melonta (Stand Up Paddle) on erittäin hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto vesillä, jossa liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. Voit retkeillä, joogata, kuntoilla, surffata aalloilla ja nauttia veden äärellä liikkumisesta erilaisissa vesistöissä. Suppailu on lisäksi erittäin tehokas kokovartalotreeni! Silti kaikille sopiva ja peruskunnolla pärjää. Suomen luonto ja saaristo tarjoaa erinomaiset puitteet SUP-melontaan!
SUP alkeiskurssilla (n. 2h) opit SUP melonnan perusteet; laudalle nousu sekä poistuminen, SUP-laudan ja melan käsittely, melontatekniikoita, käännökset sekä turvallisuus vesillä.

Lähdemme kurssin aikana myös melontaretkelle jonka aikana varmuus SUP-lautaan karttuu. Kurssin jälkeen olet valmis melomaan itsenäisesti.
Kurssin hintaan sisältyy kaikki tarvittavat välineet, yksi yhden tunnin SUP-vuokraus kaudelle 2014 (www.twentyknots.fi) ja eväät.

Koulutetut ja liikunnalliset ohjaajat, laadukkaat Starboardin kovat SUP-laudat, turvallinen harjoitteluympäristö ja hyvä mieli luovat hyvän alustan SUP melontaan!

Hinta: 43€/hlö (sis. alv. 10%)
Kesto: 2h + picnic rannassa
Sijainti: Munkkiniemi Hilton Helsinki Kalastajatorppa. Hilton Helsinki Kalastajatorpan rannassa on SUP-melonta- ja purjelautailupiste.

Mukaan tarvitset: Hyvän ja nuorekkaan mielen (huom. ei ole iästä kiinni), pyyhe, juomapullo, urheiluvaatteet sään mukaisesti (huom. aurinkorasva ja myös kastuminen on mahdollista joten otathan vaihtovaatteet mukaan).

Ilmoittaudu: m.inkilainen@ovi.com
Saat paluupostissa maksuun tarvittavan tilinumeron ja tarkat koordinaatit paikan päälle. Parkkipaikka löytyy ja julkisillakin pääsee.

Max osallistujamäärä: 21 hlö

Tervetuloa mukaan!

Natalia ja Maria
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet