Tapahtuman ajankohta: 02.10.2010
Sijainti: Kuhmoinen (kuljetus H:gistä)
Lisätty: 27.09.2010 klo 13:54 (päivitetty 01.10.2010 klo 18:49)
Ikäraja: Ei ikärajaa

RUSKA-2010 patikointiretki (TÄYNNÄ)

Jäikö Lapin ruska näkemättä? Ei hätää, vielä ehtii. Tämän viikon yöpakkaset räjäyttää luonnon värihehkuun, mutta vain hetkeksi. Sinun hetkesi ruskan kokemiseen on NYT!

Ensi viikonloppu näyttää sään puolesta todella hienolta retkeilyn kannalta. Siksi järjestän 2.10. päiväretken Isojärven kansallispuistoon Kuhmoisiin. Kansallispuistossa patikoimme noin 10 km pituisen reitin Huhtalasta Herettyyn. Reitti on melko helppo, mutta muutamien mäkien vuoksi se on saanut kahden tähden luokituksen. Reitin varrella pidämme nuotiolla noin tunnin evästauon.

Isojärvi on metsien, mäkien ja vuonomaisen nimikkojärvensä hallitsemaa aluetta. Isojärven etelärannalla kohoaa korkeita vuoria, joista korkeimmat nostavat lakensa lähes sata metriä järven yläpuolelle. Metsäalueella on paljon kauniita pikkujärviä ja lampia. Lisätietoa: www.luontoon.fi/isojarvi.

Retken hinta on 36 euroa, joka sisältää tilausajokuljetukset Helsingistä ja takaisin, lounaan ravintolan noutopöydästä ja yhteiset eväät. Lähtö Kiasmalta klo 7:15. Päiväreppu riittää eväille yms. Tampereen suunnalta esim. kimppakyydeillä tulevat voivat liittyä joukkoomme paikan päällä.

Sitovat ilmoittautumiset minulle mahdollisimman pian

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet