Tapahtuman ajankohta: 23.07. - 30.07.2010
Sijainti: Välimeri
Lisätty: 22.06.2010 klo 16:19 (päivitetty 04.07.2010 klo 15:50)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Välimeren purjehdus

Kreikan ja Turkin saaristo purjehtien - Sielua värisyttävä elämys

Ainutlaatuisella Es-purjehduksella sinne, minne turistit eivät pääse
- kokemaan rauhaa, rentoutta, purhjehtimisen iloa ja kiintoisia kohteita

Suositut Välimeren purjehdukset jatkuvat 23.7pe - 30.7 pe

Kokenut Kippari Make lähtee *es-purjehdukselle Kreikan-Turkin saaristoon 42 jalkaisella purjevenellä. Veneen 10 makuupaikkaa antaa meille 6 lähtijälle väljät olot hyviin uniin.

Lisäksi veneessä on 2 toilettia, jääkaappi ja kaikkea muuta kivaa. Aloitamme purjehduksen Kosilta. Purjehtimisen luonteeseen kuuluu, että tarkka matka tiedetään vasta purjehduksen päätyttyä. Koemme seikkailun. Menemme sinne, minne tuuli kuljettaa. Otamme tavoitteeksemme vierailua Kalymnoksella, Pserimnoksella, Leroksella, pikkusaarilla ja luonnonsatamissa. Myös Turkin rannikot ovat elämyksellisiä ja monia essiläisiä yllättäneitä tyylillään, palvelullaan ja originaalisuudellaan.

Varaa itsellesi ikimuistoinen miehistöpaikka *es-omakustannushintaan 490,- euroa / viikko, joka maksetaan suoraan veneen omistajalle. Hinta sisältää veneen käytöstä aiheutuneet kulut. Ruokakustannukset jaetaan miehistön kesken. Lisäkustannuksia ovat polttoaineet, satamamaksut, lentokenttäkuljetukset, loppusiivous, liinavaatteet ja lentoliput, joiden hinta on noin 360,- euroa. Liput kukin voi varata itse tai minä hoidan keskitetysti.

Mukaan tarvitset rennon ja uteliaan seikkailumielen, yhteistyöhalun ja uikkarit.

Purjehdustaito ei ole osallistujille välttämätön. Sinulla on hyvä tilaisuus oppia tai kehittää purjehdustaitoasi. Halukkaille voimme järjestää myös veneilykoulutusta, jonka teoriat käydään läpi Suomessa ennen lähtöä.

Pyydä Makelta lisätietoja reissusta.



Make 0400700424 begin_of_the_skype_highlighting              0400700424      end_of_the_skype_highlighting
sugra@luukku.com

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet