Tapahtuman ajankohta: 23.08.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 15.08.2010 klo 11:55
Ikäraja: Ei ikärajaa

Viimeinen Eurosinkkuduurilauluilta

Kesä menee ja syksy tulee, ja kesän menoon kuuluu viimeinen yhteisten laulujen ilta Es-duurissa, es-mollissa ja muissakin sävellajeissa Soutustadionilla maanantaina 23.8. klo 18-19. Järjestäjänä Sulasolin (Suomen laulajain ja soittajain liitto) Helsingin piiri.

Tapaaminen Soutustadionin portilla klo 17.30 - 17.45. Stadionin istumapaikat eivät ole numeroituja, joten noin 17.45 on syytä mennä sisään ja varata paikat ES-laulajille omalle penkille. Klo 18:aan mennessä tulleet pyritään kuitenkin ottamaan vastaan stadionin portilla ja kokoamaan yhdeksi joukoksi. Tullessasi katsomoon voit heiluttaa kahdella kädellä reippaasti ja pitkään, niin silloin tulijat huomataan ja heille vinkataan takaisin ES-laulajien paikka.

Elokuun viimeisen lauluillan laulattaja on Eeva-Leena Pokela. Hän lauloi monta vuotta sitten mm. Mörri-Möykystä ja myöhemmin Perunarokkia.

Lauluestradina on Soutustadionin katsomo. Aurinkoisilla keleillä sinne paistaa komea ilta-aurinko, sateella laulajat ovat sateelta suojassa. Laulattaja kuulemma kastuu silloin. Poutasää on siis hyvä sää. Varaa tarvittaessa auringonsuojaa mukaan ja nyt syksyn lähetessä lämmintä vaatetta, kun avoimelta mereltä voi tuulla.

Laulamaan pääsee ilmaiseksi ja laulut lauletaan Sulasolin laulukirjasta, jota myydään paikan päällä 10 euron hintaan. Laulun sanoja on kirjassa 250 sivulla, noin yksi laulu per sivu.

Laulamisen jälkeen on kahvihetki kahvila Regatassa, joka on rannalla Soutustadionin vieressä. Toinen vaihtoehto on lähteä ES:n Maanantaiseuran tapaamiseen ravintola White Ladyyn, Mannerheimintie 93. Sinne ehtii varmaan n. 19.20 – 19.30 aikoihin.

Sulasolin Helsingin piirin www-sivu: http://www.sulasol.fi/helsinginpiiri/Tapahtumia/tapahtumia.html

Jos on kysyttävää tai olet hukassa, voit soittaa Juke 041 503 0055.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet