Tapahtuman ajankohta: 26.07.2008
Sijainti: Helsinki/Punkalaidun
Viimeksi päivitetty: 24.07.2008 klo 12:37
Ikäraja: Ei ikärajaa

Anna Eriksson Särkässä

Anna Eriksson ei esiinny kovin usein lavoilla ja siksipä hän on voinut jäädä innokkaaltakin tanssijalta näkemättä, mutta nyt on mahdollisuus korjata tilanne sillä hän esiintyy lauantaina Särkässä (Särkäntie 160, 31900 Punkalaidun) Punkalaitumella ja menemme paikalle kimppakyydeillä.

Illan muina esiintyjinä ovat Martti Metsäkedon orkesteri ja Taikakvartetti. Taikakvartetti ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta Martti Metsäkedon orkesteri on ja tiedän sen soittavan hyvää ja monipuolista tanssimusiikkia. Sisäänpääsymaksu on 14 euroa. Tanssit alkavat kahdeksalta ja päättyvät puoli kahden aikoihin. Naisten haku on 23.00-24.00.


Pyrin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka et tulisikaan mukaan kimppakyydillä, sillä lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia (kannattaa kuitenkin huomioida, ettei kännykän ääni kuulu musiikin läpi, joten kannattaa soittaa kappaleiden välillä tai laittaa vaikka tekstiviesti, niin voin soittaa/lähettää viestin takaisin...).



Toni


Linkkejä:
Särkän lava
Anna Eriksson
Martti Metsäkedon orkesteri
Taikakvartetti

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet