Tapahtuman ajankohta: 15.07.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 27.06.2012 klo 13:53 (päivitetty 08.07.2012 klo 19:01)
Ikäraja: Ei ikärajaa

PERUTTU: Alppilan kesäpicnic, auringonpalvonta ja elävästä musiikista nauttiminen

Tapahtuman pitoa voi jatkaa esim. Mika, jolla on jo kokemusta picnicin pidosta puistoissa.

Kiitos luottamuksesta, mutta Mika on poissa Helsingistä tapahtuman aikaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tervetuloa sunnuntaina 15.7.12 klo 15-21 kaikki eurosinkut nauttimaan picnicistä, hyvästä musiikista ja auringosta Alppilan puistoon.

Alppilan puisto on Helsingin kesäkeitaita keskellä hektisintä pääkaupunkiamme. Sinne pääsee mm. ratikalla 3B Loviisankadun tai Karjalankadun pysäkeiltä.

Päivän teema on Pitkä kuuma kesä. Pitkä kuuma kesä on osa Fullsteamin 10-vuotisjuhlen tapahtumasarjaa. Konsertin ohjelmistoon on luvassa vielä lisäyksiä, ja tapahtumapäivän aikataulut julkistetaan heinäkuun alussa.
Puistossa on tapahtumapäivänä useampi lava ja tietenkin ruokaa tarjolla. Tapahtuma on maksuton.

http://www.alppipuistonkesa.info/?page_id=11

Idea on ottaa mukaan picnic-ruokaa ja juomaa, auringonottopyyhe, bikinit/uimahousut (tai kevyt kesävaatetus yleensä) sekä paljon kesämieltä. Kaikki tuovat jotakin myös nyyttikestien tapaan ”yhteiseen pöytään". Keittotaidottomien ei kannata luovuttaa, sillä mukaan kelpaavat niin nakit, valmissalaatit kuin keitetyt munatkin. Jos sää on helteinen, on syytä ottaa reilusti juotavaa mukaan. Vallatulla alueella on *es-logo.

Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, jo noin klo 13.30-14.00, koska puisto luultavasti tulee täpö täyteen, mutta ajoissa tulleet saavat parhaat paikat ja tilaa sekä ehtivät aterioida. Illemmalla paikalla on varmasti jo tungos.

HUOM. Säävaraus: jos sataa, paikalle voimme mennä, mutta picnicistä ja auringonotosta luovutaan silloin. Asiasta ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Tarvitsen tiedon mukaan lähtijöistä, joten ilmoittaudu minulle. Sattuneesta syystä ilmoittautumiset on tehtävä *es:n sivuille, joten ilmoittaudu keskustelufoorumilla:

Alppipuistoon picnicille 15.7.12. Ilmoittaudu! Yksityisviestillä tai foorumilla näkyvään.

Vaikka sähköpostini on alla, siihen ei voi ilmoittautua.

Terkuin
Tarkkis

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet