Tapahtuman ajankohta: 06.09.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 21.08.2014 klo 18:33 (päivitetty 05.09.2014 klo 18:25)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Skumppailta VII (TÄYNNÄ)

Esan ja Mikon järjestämät skumppatastingit jatkuvat jälleen. Seuraavan tastingin teemana ovat Alkon uutuudet. Asiantuntijamme on valinnut iltaan laadultaan maineensa veroisia juomia parhaista viinitaloista.

Tasting pidetään lauantaina 6.9. Itä-Helsingissä klo 16 alkaen. Tapahtuma maksaa 28 euroa per hlö, joka sisältää kuohuviinit ja illallisen.

Jos et tiedä, mistä on kyse, niin kerrottakoon, että skumppailta on samantapainen kuin viinien maistelutasting. Kuohuviinien maistelu poikkeaa jonkin verran valko- ja punaviivien tastingista. Tilaisuus alkaa tiiviillä johdannolla illan aiheeseen. Sen jälkeen juomat esitellään ja niitä maistellaan. Maistelu tapahtuu kutakuinkin samalla tekniikalla kuin juominenkin, mutta hitaammin. Olennaisena osana tastingia on myös suomalaisesta juomaperinteestä vahvasti poiketen aiheesta keskustelu. Illan aikana saat paljon tietoa kuohuviineistä.

Ilmoittaudu tm:ssä (www.tahtoomukaan.net). Järjestäjien lisäksi paikkoja on kymmenelle. Mukaan päässeille tulee maksutiedot ja tarkempaa tietoa illan kulusta.

Terveisin

Esa ja Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet