Tapahtuman ajankohta: 01.05.2015
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 29.04.2015 klo 14:07 (päivitetty 01.05.2015 klo 14:11)
Ikäraja: Alle 40-vuotiaille

ES-nuorison wappupiknik Kaivarissa

Tänä wappuna ei ES-nuorison tarvitse kärvistellä yksin väkijoukossa! Vallataan oma nurmikonpätkä jostain Kaivopuiston tanssilavan lähettyviltä (hiekkakentän laidalla Ullanlinnanmäen juurella, ks. kuva http://i.imgur.com/wTXp9jo.jpg). Ennakkotiedon mukaan Salsa Borealis soitattaa perinteisesti lavalla salsaa koko päivän, joten hyvällä tuurilla pääsee myös nojailemaan vappuheilaan.

EDIT: tarkempi paikka lavan Kaivohuoneen puoleisella sivulla polun vieressä

Koska aattona menee myöhään, niin ei yritetä paikalle ennen kuin on ehditty nukkua ja syödä, joskus kello 13 aikaan vaikka, kai siellä vielä on tilaa jossain?

Jos jollain on ES-lippu tai vastaavaa niin sellaisen voisi ottaa mukaan näkyville, että mahdolliset uudet kasvotkin löytävät paikalle. Ensimmäisenä paikalle tullut saa kunnian ruveta nurkanvaltaajaksi, sen kummempaa järjestelyä ei ole.

Niin ja muistutus: Wappuna Ulliksella saattaa olla joku muukin, joten kännykkäverkko todennäköisesti kyykkää tänäkin vuonna. Voi toki koettaa onneaan ja soittaa 0405149284 jos ei löydä paikkaa, tai datayhteyden pelatessa huhuilla Eurosinkut 20-39 Facebook-ryhmässä.

-Lasse

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet