Tapahtuman ajankohta: 10.03.2007
Sijainti: Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 07.03.2007 klo 11:54
Ikäraja: Ei ikärajaa

Taikakuu Satulinnassa lauantaina

Lauantaina 10.3.2007 menemme tanssimaan Satulinnaan Hattulaan (Hattulantie 547, Hämeenlinnasta vähän alle 10 km Tampereen suuntaan). Illan esiintyjinä ovat Taikakuu ja Timangi & Birgit Ohra-aho. Sisäänpääsymaksu on normaalisti 13 euroa, mutta mainitsemalla lipunoston yhteydessä olevamme eurosinkkuja saamme pääsylipusta 3 euron alennuksen (eli lippu maksaa 10 euroa) ja kahvilipun. Narikkamaksu on euron. Tanssit alkavat klo 20.00 ja päättyvät 1.40. Naistenhaku on 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan...


Pyrin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme Satulinnan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka et tulisikaan mukaan kimppakyydillä, sillä lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.

Toni


Linkkejä:
Satulinna (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun vasemmasta laidasta kohtaa ajo-ohjeet)
Taikakuu
Birgit Ohra-aho

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet