Tapahtuman ajankohta: 06.04.2007
Sijainti: Helsinki,KokoTeatteri
Viimeksi päivitetty: 06.04.2007 klo 12:40
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kirjadeitti pitkäperjantaina 6.4. klo 19.Järjestyy muutama miespaikka

-------------------------------------
tilanne pitkäperjantaina 6.4. klo 12:
Ilmoittautuneita on 22 n + 15 m.

Kirjadeitti toimii aivan hyvin, vaikka lukumäärät eivät olisikaan samat.

Jos olet mies ja aprikoinut osallistumista, tule rohkeasti mukaan. Eikös olisi kutkuttava tunne tietää, että se nainen, josta olet kiinnostunut, on esim 70 % todennäköisyydellä kiinnostunut tapaamaan sinut... eikä sinun tarvitse edes kysyä asiaa!

Lukemiset voivat olla mitä vaan, ei tarvitse olla syväfilosofista luotausta modernin kirjallisuuden viime virtauksista , vaan vaikkapa ... hmm, Aku Ankan höpsismistä voisi tulla lystikästä puoleensavetävää sanailua.

Ilmoittaudu oitis ja nähdään tänään illalla!

----------------------------------


Pokkarilla pokaamaan! Rivien välistä riiustamaan!


Kansainvälisen suosion saavuttanut kirjadeitti nyt taattuna *es-formaattina

*es-kirjadeitti
pitkäperjantaina 6.4.2007
KokoTeatterin baarissa, Unioninkatu 45, Helsinki (rannan puolella, Pilailupuodin vieressä)
kello 19.00-24.00
hinta 6 euroa, maksetaan paikan päällä

*es-kirjapiiri järjestää pikadeittityylisen kirjadeitin eurosinkuille. Mukaan voivat tulla kaikki kirjojen ystävät nuorista aikuisista keski-ikäisiin. Pikadeitin ideana on
tavata kerralla joukko heilaehdokkaita ja valita kenen kanssa haluaisi oikeille treffeille.
Kirjadeitissä on sama periaate, mutta puheenaiheena keskusteluissa on itse kunkin valitsema kirja. Se voi olla mikä tahansa teos - kaunokirjallinen opus, letkeä sarjakuva tai kiinnostava tietoteos - josta haluaa kertoa. Kirja on hyvä ottaa mukaan.

Kokoonnumme KokoTeatterin baariin kello 19 ja deittailu kestää parisen tuntia,
jonka jälkeen on vapaata keskustelua puoleen yöhön asti. Kuuden euron hintaan sisältyy deittailu ja pientä purtavaa, juomat jokainen maksaa itse.

T E R V E T U L O A !

Kirjadeittitiimi


Lisätietoja ja ilmoittautumiset: kirjadeitti@eurosinkut.net

Varaa paikkasi heti!
Mukaan mahtuu vain 15 hemmoa ja hempukkaa. Korjaus: Hieman enempi mahtuukin.


Paikka:
KokoTeatterin baari on mukavan intiimi paikka, joka on varattu meidän käyttöömme.
http://www.kokoteatteri.fi/yhteystiedot/index_html


Mikä on kirjadeitti?

Kirjadeitissä tavataan joukko tuntemattomia ystävää etsiviä ihmisiä. Jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa jutellaan valitusta kirjasta. Tilaisuudessa jaettavaan lomakkeeseen merkitään plussa niiden henkilöiden kirjaimen tai numeron kohdalle (kirjadeitissä käytetään nimen/nimimerkin asemasta kirjaimia ja numeroita),
joiden kanssa haluaa oikeille treffeille. Tulokset annetaan ja käsitellään nimettöminä ja luottamuksellisina.

*es-kirjadeitin kulku:

1. Parit kertovat toisilleen valitsemastaan kirjasta kumpikin kolmen minuutin ajan, yhteinen keskusteluaika siis kuusi minuuttia.

2. Jos keskustelukumppanisi herätti kiinnostuksesi ja haluaisit tavata hänet uudelleen, merkitset lomakkeeseen plussan hänen kohdalleen.

3. Mikäli ko. henkilö on reagoinut samoin kohdallasi, saatte toistenne sähköpostiosoitteet sähköpostitse *es-kirjadeitin jälkeen seuraavana päivänä ja voitte sopia jatkosta.

Mikä on *es-kirjapiiri?

*es-kirjapiiri on toiminut syksystä 2003 lähtien. Tapaamisia on kerran kuussa ja niissä jutellaan kirjoista, jotka on etukäteen yhdessä valittu. Tällä hetkellä kokoonnumme Café Cara-Mellen takahuoneessa sunnuntaisin (katso tarkempia tietoja *es:n tapahtumakalenterista). Tapaamisiin osallistuu seitsemästä viiteentoista kirjoista ja lukemisesta kiinnostunutta eri-ikäistä naista ja miestä. Yhteensä tapaamisissa on vuosien kuluessa käynyt satoja ihmisiä. *es-kirjapiiri järjestää myös teatterissa käyntejä, leffailtoja ja nyt *es-kirjadeitin. Uudet osallistujat ovat aina tervetulleita.






Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet