Tapahtuman ajankohta: 22.05.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 05.04.2010 klo 19:40 (päivitetty 17.05.2010 klo 19:01)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Ravinteli excursio, HKI (alle 35v), 2 paikka vapaana

Hei alle 35-vuotiaat Ellit ja Sällit!

Kevään porskuttaessa kokoajan eteenpäin kohti kesää me nuorikot virkistymme ja suuntaamme kohti Helsingin ravintola elämää. Otamme excursion 3-ratikan reitin varrella oleviin ravintoloihin (juottoloiksikin jotkut ovat niitä haukkuneet) sekä sään salliessa terasseihin. Tavoitteena on kokeilla uusia ravintoloita mukavista pubeista kulmakuppiloihin. Välillä on mukava poiketa syömään hyvään ravintolaan (jossa miehetkin saavat vatsansa täyteen) ja turista päivää polttavista asioista.

Excursio ei kustanna mitään (kukin kustantaa omat nautintoaineet matkan varrella), mutta toivomme kaikkien osallistujien olevan alle 35-vuotiaita. Pöytävarauksen olen tehnyt Ravintola Weeruskaan Alppilaan alustavasti 25 hengelle, joten sitä pidettäköön maksimi populaationa tälle kierrokselle. Koitettakoon pitää myös jonkin asteinen tasajako pääluvun sisällä, niin jos flaksi käy niin ei käy kenellekkään nyt ainakaan liian monta kertaa J.

Kierros aloitetaan Pub Fridaystä (osoite: Keskuskatu 6) 22.5.2010 klo 16.00, jotta ehditään vielä nauttimaan after workin tarjoamista antimista ;). Siitä matka jatkuu 3-ratikan kuljettamana kohti seuraavaa mielenkiintoista kohdetta. 19.30 olen varannut tankkauspisteen palvelut käyttöömme. Päätämme kierroksemme takaisin keskustaan Molly Malonesiin, jossa toivon mukaan tapaamme myös Maija Vilkkumaan keikalle lähteneiden kanssa. Iltaa jatketaan täällä siihen asti kun väkeä riittää :)

Ilmoittautumiset osoitteeseen: sommartider84@hotmail.com
Kirjaa meiliin nimi, puhelinnumero ja ikä, niin järkkäri on tyytyväinen.

Ihqu poxuin kevätterveisin
Hanne & Emi

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet