Tapahtuman ajankohta: 30.04.2008
Sijainti: Helsinki/Riihimäki
Viimeksi päivitetty: 29.04.2008 klo 00:04
Ikäraja: Ei ikärajaa

Vappuaattona tanssimaan Riutanharjulle (jatkot Hämeenlinnan lattarileirillä 1-4.5.2008)

Tänä vuonna menemme jo perinteeksi muodostuneilla es-Vapunaaton tansseilla tanssimaan Riutanharjun avajaisiin.

Illan esiintyjinä ovat Tomi Markkola & Fernet sekä Varjokuva. Sisäänpääsymaksu on 14 euroa ja narikka euron. Tanssit alkavat kahdeksalta ja lava sulkeutuu viimeistään kahdelta. Naisten haku on 21.00-21.30 ja 23.00-24.00.


Pyrin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Huom! Riutanharjulle ei ole tänä kesänä bussikuljetuksia ja menen itse suoraan tanssien jälkeen Hämeenlinnaan lattarileirille, joten nyt tarvitaan kimppakyydin tarjoajia, jotta tämä tapahtuma onnistuisi ja kaikki halukkaat pääsisivät mukaan...

Tapaamme kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, jos vain pystyt löytämään meidät, koska olemme tanssimassa...). Tällä kertaa otan ES-logon mukaan ja olen sen kanssa kahvilassa pöydässä vähän kahdeksan jälkeen, myöhemmin olen tanssimassa kuten varmaan muutkin es-pöydässä olleet.

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka et tulisikaan mukaan kimppakyydillä, sillä lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia (kannattaa kuitenkin huomioida, ettei kännykän ääni kuulu musiikin läpi, joten kannattaa soittaa kappaleiden välillä tai laittaa vaikka tekstiviesti, niin voin soittaa/lähettää viestin takaisin...).


P.S. Jatkan Vapunaaton tansseista Hämeenlinnaan lattarileirille 1-4.5.2008. Jos tarvitset kyytiä leirille ja/tai leirin aikana, niin ilmoittele siitä minulle (kyydissäni on vielä hyvin tilaa). Majoittuminen hotelli Cumuluksessa (tuotetunnuksella VAPPUJUHLA 60 euroa/yö). Katso lisätietoja lattarileiristä osoitteesta www.boogietour.com .


Toni



Linkkejä:
Riutanharju (ajo-ohje löytyy klikkaamalla sivun yläreunasta kohtaa Yhteystiedot)
Tomi Markkola
Varjokuva

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet