Tapahtuman ajankohta: 16.10. - 17.10.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 10.09.2010 klo 15:32 (päivitetty 10.09.2010 klo 15:39)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Ellien ja Sällien bileet Amarillossa ja Zetorissa

Lauantai 16.10: Takaisin Amarilloon! Ellien ja Sällien bileet ravintola Amarillossa Helsingin keskustassa osoitteessa Mikonkatu 9 kello 18.00-22.00. Amarillon yläkerta varattu tuona aikana pelkästään Eurosinkkujen käyttöön!

Ei muuta osanotto-tai pääsymaksua kuin 2,70 euron arvoinen naulakkomaksu alakerrassa. Tämä on hyvä tapa aloittaa (i) syysloma.;) Amarillossa 12.6. Jyken syntymäpäivillä oli 90 Eurosinkkua. Nyt tuo luku pitää vähintään tuplata.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kahdelle kohderyhmälle: Elleille ja Sälleille. Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita sekä untuvikot että aikaisemmin ES:n tilaisuuksissa käyneet. Haastan tilaisuuteen myös kaikki Eurosinkkujen perustajajäsenet! Ei ennakkoilmoittautumisia, sukupuolikiintiöitä, eikä säävarausta.

Bileiden iskulause kuuluu: ”Hauska tappaa vanha tuttu.”:):) Myös tuntemattomiin ihmisiin tutustuminen on sallittua. Tarjolla on ilmaisia juomalippuja, mutta niitä ei voi varata etukäteen. Viimeksi 20 varaajasta peräti kymmenen ei tullutkaan paikalle, eikä edes ilmoittanut asiasta:(.

Ohjelmassa on siis tutustumista, jutustelua, juomista, tanssimista ja ehkä läheistäkin kanssakäymistä. Musiikkia soittaa koko neljän tunnin ajan vanha kunnon DJ KooVee (KJ DiiVee). Hän luukuttaa tuutista ulos viimekertaisen Amarillon tilaisuuden (12.6.) setin uudestaan takaperin tai sitten jotain aivan muuta esimerkiksi 80-luvun diskoa ja teknoa;)

Päätimme KooVeen kanssa tällä kertaa välttää ”kuta useampi kokki, sitä surkeampi soppa” –ilmiön. KooVee valitsee musiikit siis yksin. Musiikkia koskevat tiedustelut ja musiikkiin liittyvä kritiikki KooVeelle osoitteeseen koovee@eurosinkut.net.

Illan isäntänä toimii Jykke, joka ei kannata jääkiekossa KooVeeta, mutta erästä toista tamperelaista seuraa kylläkin. Illan emännästä ei ole vielä valitettavasti tietoa;) Mutta näissä tilaisuuksissa kaikki on mahdollista. Kesäkuisissa Amarillon bileissä ainakin yksi elli ja sälli löysivät toisensa.

Amarillossa saa kuvata, mutta kuvan kohteilta on kysyttävä lupa. Minua saa kuvata vain silloin, kun olen jonkun ellin seurassa ja sillä ehdolla, että kuvat myös lähetetään minulle:)

Bileet jatkuvat kello 22.00:n jälkeen ravintola Zetorissa (Kaivopihalla Mannerheimintie 3-5) pilkkuun eli aamuneljään asti:) Siellä on myös mahdollisuus ruokailuun, sillä keittiö on auki kello 03.00:aan asti. Tanssilattialla on hyvä meininki, sillä Zetorissa jyrää Suomi-pop!

Terveisin
Jykke 040-5318227


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet