Tapahtuman ajankohta: 23.10.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 12.09.2010 klo 17:16 (päivitetty 20.10.2010 klo 18:59)
Ikäraja: Ei ikärajaa

S.O.S. -teatteriin

*es-ryhmäliput on ostettuja kuulemma näytös on loppuunmyyty.

Etkoilut etnassa! Jatkoilut lähipubin kautta Bruuverissa.

Äkkilähtöhalukkaat (sairastapauksia sijaistamaan yms) voivat lähettää puhelinnumeronsa sähköpostilla.


***

Extraa Smailia teatterissa la 23.10

Syksy on kaikenlaisten terveellisten intoiluiden aikaa, tavoitteena mm. kohottaa kuntoa ruumiin ja kulttuuripääoman suhteen. Tässä *es-tapahtumassa yhdistät kätevästi molemmat tavoitteet samanaikaisesti. Lähde treenaamaan naurulihaksiasi kulttuuripläjäyksen merkeissä!

Teatteria!

”Tiina Lymin S.O.S on haikea komedia tahdosta ja toivottomuudesta. Se käsittelee rahaa, rakkautta ja niiden saamisen vaikeutta maailman tyrskyissä.”

Tule jakamaan teatterikokemus hyrsyvässä *es-seurassa . Näytelmässä on kaikki ainekset kehkeytyä syksyn kulttuuritapahtumaksi, joten älä jää tästä paitsi. Tiina Lymi on tainnut hiffata sinkkuuden syvimmän olemuksen kirjoittaessaan tätä tarinaa…

Rooleissa: Pertti Sveholm, Elina Knihtilä ja Santtu Karvonen
Käsikirjoitus ja ohjaus: Tiina Lymi

Olen varannut 20 lippua la 23.10 klo 19 Ryhmäteatteriin (Pengerkatu 11, Helsinki). Sitä ennen on tarkoitus tankata ravintolassa ja sen jälkeen nesteytys jatkuu baarissa. Etko- ja jatkopaikoista posteillaan myöhemmin maksaneiden osallistujien kesken. Sosiaaliseen tankkaukseen osallistuminen ei myöskään ole pakollista, vaan kuuluu kategoriaan Exstrakivaa säpinää *es-läisten kesken. Voit siis tulla myös vain teatteriin.

Näytelmän ensi-ilta on vasta 7.10, joten esityksen saamia arvosteluja täytyy käydä katsomassa kristallipallosta. Huomaathan myös ilmoittautuessasi, että tänä syksynä eurosinkut järjestävät erityisen paljon teatterihäppeningejä. Ilmoittauduthan vain sellaiseen esitykseen, johon tulet varmasti!

MITÄ: Teatteriesitys S.O.S (komedia)
lisää esityksestä: http://ryhmateatterifi.adv2.nebula.fi/index.php?page=s-o-s
MISSÄ: Ryhmäteatteri: Pengerkatu 11, Helsinki
MILLOIN: lauantaina 23.10 klo 19. Etkot ja jatkot näytöksen ympärillä.
MITÄ MAKSAA: lippu = 27€. Jos kuulut ryhmään eläkeläiset (22€) / opiskelijat / työttömät / varusmiehet tai sivarit (14€), kerro se ilmoittautuessasi (tahtoomukaan –ohjelman viestikenttä).

ILMOITTAUTUMINEN: Toimi pian! Ilmoittaudu ja maksa lippusi ti 28.9. mennessä osoitteessa www.tahtoomukaan.net. Kirjaudu ensin ohjelmaan (älä pelkää, se on helppoa!), jotta voit tehdä ilmoittautumisen.

MAKSUT: Tahtoomukaan –ohjelmasta saat tilinumeron ja viitenumeron. Käytä niitä, kun maksat osallistumisen. Maksa summa 27€ siten, että se näkyy tililläni ti 28.9, jolloin liput tulee lunastaa. Ostan lipun vain ajoissa maksaneille. Lokakuussa lippuja voi kysellä Ryhmäteatterin lipunmyynnistä – ei minulta.

Pahoittelen nopeaa maksu-/lunastusaikaa, mutta ilmeisesti teatteri haluaa maksaa näyttelijöilleen palkkaa (tai jotain), koskapa lunastusaikaa ei millään voinut pidentää. Koitamme elää tämän kanssa.

PERUUTTAMINEN: Osallistumisen voi perua niin kauan kun ei ole maksanut mitään. Peruminen tapahtuu myös tahtoomukaan –sivulla. Jos olet maksanut osallistumisen, mutta estyt tulemasta, tulee sinun hankkia itsellesi sijainen - niinhän näyttelijätkin tekevät. Maksuja ei palauteta.

Ilmoittautuneille pompsahtaa postiin tarkemmat detaljit ja järkkärin yhteystiedot sekä huutoäänestysohje etkopaikoista.
Jos kaipaat lisäinfoa tai sparrausta, sitä voi toivoa vastaamalla tähän viestiin. (Huom! sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan).

Tervetuloa kaikki uudet ja tutut ellit ja sällit!
teatteroimisiin!
-Leena

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet