Tapahtuman ajankohta: 20.06.2014
Sijainti: Kotka (bussikuljetukset Hki:stä/-iin)
Lisätty: 06.06.2014 klo 18:57 (päivitetty 18.06.2014 klo 10:57)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Juhannusaaton päiväristeily (TÄYNNÄ)

Eurosinkkujen suosittu juhannusaaton risteily järjestetään jälleen vuoden tauon jälkeen. Tämä on vaihtoehtona niille, jotka eivät halua juhannukseen ”hurlumhei-meininkiä”, biletystä ja isoja ihmismassoja. Tarjolla on kaunista suomalaista luontoa ja luonnonrauhaa hyvässä *es-seurassa. Tänä vuonna risteily suuntautuu Kotkan saaristoon.

Laiva lähtee Sapokan satamasta iltapäivällä, josta risteilemme läpi Kotkan saariston, joka osin kuuluu Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Laivan kapteeni kertoo matkan aikana näkyvistä maisemista ja allekirjoittanut sen luonnosta. Kauniiden supisuomalaisten merimaisemien ihailujen lomassa laivalla on tarjoilu. Rantaudumme risteilyn aikana ulkosaareen, jossa tulilla grillaillaan makkaraa ja syödään eväitä, samalla voi käydä uimassa ja käyskennellä rannoilla ja kallioilla. Saaressa on 1,4 km pituinen luontopolku. Koko laiva on risteilyn ajan varattu eurosinkkujen yksityiskäyttöön. Laivalla on ravintolapalvelut.

Matkan hinta on 52 euroa, joka sisältää tilausajokuljetukset Helsingistä/-iin, laivamatkan, saarieväät (makkaraa + mausteet, piirakoita yms.) ja ohjelman. Kotkaan voi tulla myös omalla kyydillä, jolloin risteilyn hinta on 34 euroa. Helsingistä lähtö on puolilta päivin (laiva lähtee klo 14) ja paluu sinne takaisin klo 21 mennessä. Bussi ajaa Itäkeskuksen kautta. Paluumatkalla bussi vie halukkaat jatkoille juhannustansseille tai Seurasaareen. Hyvin ehtii myös kotiin katsomaan iltayön fudiksen MM-pelitkin, tai viettää eräsinkkujen juhannusyötä ja -päivää Kymijoen partaalle, jossa mahdollisuus osallistua koskenlaskuun kymilautalla tai koskiuintiin (katso eri ilmoitus).

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös *es-parit, sinkkuäidit ja -isät jälkikasvun kera (lapset 3–11 v. 23 euroa). Jokunen ihmisystävällinen ja seurallinen karvaturrikin pääsee halutessaan matkaan aurinkokannelle, josta on ilmoitettava etukäteen.

Ilmoittautuminen tapahtuu totutusti tm:n kautta (www.tahtoomukaan.net). Yksi varaus per henkilö, paitsi huoltaja + lapsi / lapset samassa. Huomioi ilmoittautuessasi, että jos tulet omalla kyydillä tai mukana on lapsia, käy kohdassa ”oheistapahtumat” ja klikkaa oikea kohta, jolloin järjestelmä laskee sinulle oikean hinnan. Laitan tapahtumasta lisätietoa ja tarkat ajat mukana oleville noin viikkoa ennen juhannusta!

Tervetuloa mukaan viettämään iloista ja mukavaa juhannusta Kotkan saaristoon, josta Junnu Vainio ammensi monet riimit rakastettuihin lauluihin.

Juhannusaaton risteilyn vastaavana järkkärinä toimii

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet