Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
la 28.10.2017
12:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Helsinki yleinen (tarkentuu myöh.)

Osoite:
Mannerheimintie 1, Helsinki

Tapahtuman tiedot

Perinteinen Stiga-pöytälätkämestaruusturnaus ESM VI Lauantaina 28.10. nyt jo kuudetta kertaa !!!

Ilmoittaudu mukaan (ohjeet tämän ilmon lopussa) niin saat tiedoksesi pelipaikan, tulo-ohjeet ja turnaussäännöt. Turnauspaikka Helsingissä Pihlajamäellä kotioloissa.

Voittaja on joka vuosi ollut eri henkilö. Ehkä sinä tänä vuonna? Puolustava Mestari 2016 on Marianne. Muista edellisistä mestareista ainakin Matkis on mukana. Myös Timi 2015 mestari todnäk mukana. Varaa paikkasi kiihkeään taistoon nopeasti, sillä osallistujamäärä on rajoitettu (max.8-10 pelaajaa), jotta turnaus saadaan läpiviedyksi päivän aikana ! Myös naiset ovat pelanneet turnauksessa hyvin, eli rohkeasti mukaan vaan !

Pelialustana on Stiga Ultra High Speed -pöytälätkäpeli. Peliaika on tuttu 5 min per ottelu (ajanotto katkaistaan vain jos kiekko ei ole näkyvissä). Ratkaisupeleissä (välierät ja mitaliottelut) mahdollinen jatkoaika tasatilanteessa on sudden death -maali.

Mestaruusturnaukselle on tänäkin vuonna valittu paikaksi yhden osallistujan koti Pitäjänmäellä (hki), jonne on helppo saapua jopa julkisilla. Osallistumismaksu on 10e, joka sisältää ruuan ja loppuosa parhaiten sijoittuneille stipendeinä kulta:hopea:pronssi = 5:2:1.

Tällä kertaa turnauksen jälkeen optiona myös Sauna klo 18, jossa tiukat jälkipelit !

Turnauksen ottelukaavio riippuu osallistujamäärästä, mutta jokaiselle tulee useita matseja. Ottelut niin, että alkulohkomatseja on vähintään noin puolet koko turnauksesta.

Turnaustilaisuus alkaa klo 12.30, joten saavu ajoissa paikalle !!! Ovet aukeaa klo 12. Viime tipan lätkäsankaritkin mahtuvat mukaan. Mieluiten kuitenkin ilmoittautuminen etukäteen Matkikselle, niin saadaan lohkojakoja tehtyä etukäteen ja ruuan määrä oikeaksi. Yksittäiselle pelaajalle tulee 4-12 ottelua. Ratkaisupelit on arviolta n. klo 16-17.

Palkintona perinteinen kiertävä pysti ”Matkiksen Maila”. Pelitahti riippuu osallistujamäärästä, mutta alkulohkot alkaa n. klo 12.30, kun ilmoittautuneet ovat saapuneet paikalle. Ilmoittautua voi myös paikan päällä 12.25 asti. Arvioitu ohjelma-aikataulu alla:

OHJELMA:

12-12.30 saapuminen pelipaikalle

12.30-15 alkulohkopelit ja mahdolliset jatkolohkot os.määrästä riippuenn

15-15.30 ruokailu

15.30-17 ratkaisupelit eli välierät ja finaalit

Ilmoittautuminen tapahtuu www.tahtoomukaan.net :issä. Rekisteröidy/kirjaudu sinne jailmoittaudu pikaisesti ! Ilmoittautuessasi saat maksuohjeet ja pelipaikan saapumisohjeet sekä turnaussäännöt.Lisäutelut: matti@eurosinkut.net tai 040-8768198

Tämänkin *es-tapahtuman sinulle taikoo

Matkiksen Elämystehdas

.p.s. Järjestäjä ei ole missään kytkyssä tuotemerkin Stiga kanssa eikä saa tapahtumasta taloudellista hyötyä


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet


Järkkäri:

Matkis

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää järkkärille yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?