Kartta latautuu...

Päivä ja aika
ke 01.07.2020
07:00 - 08:00

Tapahtumapaikka (zoomaa karttaa)
Korvatunturi

Osoite:
Korvatunturi, Savukoski

Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0
iCal

Osallistujan ohjeet 

Päivitys tabletilla 15.11. klo 18.18

Päivitys 14.11.2017 klo 16:56

Terveiset

Tämä on testi.

Voit ilmoittautua tähän ”tapahtumaan” ja testata miten toimii. Ei seuraamuksia tai velvoitteita. Ihan vapaamuotoinen testi vain.

Kaupungissa oli vanha kapakka, jonka baarimestari oli tunnettu siitä, että hän pystyi puristamaan kädellä sitruunan tyhjään lasiin niin, ettei kukaan saanut siitä enää edes yhtä pisaraakaan irti. Kahvilan seinällä oli ollut jo vuosien ajan haaste, että jos joku saa hänen puristamastaan sitruunasta edes pisaran irti, voittaa 1000 dollaria. Useita kertoja toinen toistaan vahvempi mies on yrittänyt voittaa baarimestarin, mutta turhaan. Sitruuna on ollut kerta toisensa jälkeen niin loppuun asti puristettu, että siitä ei ole irronnut yhtäkään tippaa.

Eräänä päivänä kapakkaan astui vanha mies, joka huomasi seinällä olevan haasteen. Vanha mies sanoi baarimestarille, että hän tahtoo yrittää voittaa haasteen. Kapakan kanta-asiakkaat nauroivat miehelle, että moni vahva mies on jo yrittänyt voittaa baarimestarin eikä ole onnistunut, miten ihmeessä sinä voisit voittaa. Baarimestari otti kuitenkin kaikki haastajat vastaan ja kaikki kapakan asiakkaat kokoontuivat baaritiskin ympärille. Baarimestari otti sitruunan käteen ja puristi sen lasiin niin lujaa, ehkä lujempaa kuin koskaan, että sitruunasta jäi vain nahistuneet kuoret jäljelle. Vanha mies otti nahistuneen sitruunan käteensä ja puristi. Kuinka ollakkaan, sitruunasta tippui viisi pisaraa lasiin, ja mies oli voittanut haasteen. Baarimestari hämmästyi, koska kukaan muu ei ollut ennen voittanut haastetta. Tuhat dollaria oli maksettava, mutta baarimestari tahtoi tietää mieheltä että missä hän on oikein töissä. ”Verovirastossa”, vastasi mies.

 

Muokkaus 14.11. testi

 

Mitä muut kertovat *es juhannuksesta?


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.

Ilmoittautuminen

Kun ilmoittaudut, tapahtumatuottaja näkee sähköpostiosoitteesi. Voit muuttaa sen profiilistasi.

Lipun tyyppi Paikkoja
Mieslippu
Voit myös itsesi lisäksi ilmoittaa max. 4 miespuolista ystävääsi.
Naispaikka
Voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös max. 4 naisystävääsi.

Sinun täytyy rekisteröityä tehdäksesi varauksen.


Ilmoittautumistilanne
Vapaat paikat: 191 (Max: 200)
Varatut paikat: 9

Tapahtumatuottaja:

es opastaja

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Harjoitus Testi”

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account