Kartta latautuu...

Päivä ja aika
la 14.07.2018
18:00 - 23:55

Tapahtumapaikka (zoomaa karttaa)
Panimoravintola Koulu

Osoite:
Eerikinkatu 18, Turku

Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0
iCal

Osallistujan ohjeetPerinteitä kunnioittaen, Turun sinkut siirtyvät kesäkaudeksi Kouluun.

Valtava terassi, toimiva keittiö, ravintolapanimon omat erikoisuudet, keskeinen sijainti. Sateen sattuessa siirrytään sujuvasti sisätiloihin ja ihmetelllään kuinka yksi paikka voikaan toimia tilanteessa kuin tilanteessa.

Sinkkutapahtuman tekee osallistujat. Kiinnostuksen mukaan voidaan pelailla, ihmetellä päivän polttavia uutisia, keskustella ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä. Osa jatkaa matkaansa Turun yöhön, osalle riittää lyhyempi kaava. Sana on vapaa ja toimintaehdotuksia saa esittää.

Ensimmäiseksi paikalle tullut pyrkii valitsemaan pitkän pöydän, johon sujuvasti mahtuu suurempikin joukko. Illan mittaa sisustetaan tarpeen vaatiessa lisää, jotta jokainen paikalle saapunut mahtuu joukkoon. Pöytämerkinnät ovat vaihtelevia. Saattaa olla ihan omin pikku kätösin kirjoitettu var*es- / *es- pöytäkyltti, toisaaltaa saattaa myös olla virallisia sinisiä kylttejä. Jos ei ole kasvot ennestään tuttuja, niin pöytiin vilkuilemalla löytyy oikea porukka.

Tervetuloa!

*Varsinais-Suomen eurosinkuilla on oma facebook-ryhmä var*es: https://www.facebook.com/groups/491685980867508/

Liittymällä ryhmään varmistaa sen ettei yksikään tapahtuma luiskahda huomaamatta ohi. Äkkilähdöt grillaamaan/ retkelle/ after workkiin/ etc löytyvät erittäin todennäköisesti vain var*es-ryhmästä viime hetken ilmoittelusta johtuen.


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

pirkko

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account