Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
la 11.08.2018
18:00 - 23:55

Tapahtumapaikka
Panimoravintola Koulu

Osoite:
Eerikinkatu 18, Turku

Tapahtuman tiedot

Laiskanläksyä!

Uskomattomat ~25 sinkkua kaipasi takaisin koulun penkille heinäkuussa, joten todistetusti ihan kaikki eivät ole kirmanneet maalle kesän ajaksi. Uusia kasvoja oli useampi ja vanhoista naavoista paikalle sattui hämmentävän moni samanaikaisesti. Kesä ja kärpäset 💜

Valtava terassi, toimiva keittiö, ravintolapanimon omat erikoisuudet, keskeinen sijainti. Sateen sattuessa siirrytään sujuvasti sisätiloihin ja ihmetelllään kuinka yksi paikka voikaan toimia kelillä kuin kelillä.

Sinkkutapahtuman tekee osallistujat. Kiinnostuksen mukaan voidaan pelailla, ihmetellä päivän polttavia uutisia, keskustella ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä. Osa jatkaa matkaansa Turun yöhön, osalle riittää lyhyempi kaava. Sana on vapaa ja toimintaehdotuksia saa esittää.

Ensimmäiseksi paikalle tullut pyrkii valitsemaan pitkän pöydän, johon sujuvasti mahtuu suurempikin joukko. Illan mittaa sisustetaan tarpeen vaatiessa lisää, jotta jokainen paikalle saapunut mahtuu joukkoon. Pöytämerkinnät ovat vaihtelevia. Saattaa olla ihan omin pikku kätösin kirjoitettu var*es- / *es- pöytäkyltti, toisaaltaa saattaa myös olla virallisia sinisiä kylttejä. Myös rannekkeet ja coolerit toimivat merkkeinä tilanteen näin vaatiessa. Jos ei ole kasvot ennestään tuttuja, niin pöytiin vilkuilemalla löytyy oikea porukka.

Tervetuloa!

*Varsinais-Suomen eurosinkuilla on oma facebook-ryhmä var*es: https://www.facebook.com/groups/491685980867508/

Liittymällä ryhmään varmistaa sen ettei yksikään tapahtuma luiskahda huomaamatta ohi. Äkkilähdöt grillaamaan/ retkelle/ after workkiin/ etc löytyvät erittäin todennäköisesti vain var*es-ryhmästä viime hetken ilmoittelusta johtuen


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet


Järkkäri:

pirkko

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää järkkärille yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?