Kartta latautuu...

Päivä ja aika
pe 23.06.2017 - su 25.06.2017
13:00 - 12:00

Tapahtumapaikka (zoomaa karttaa)
Kyyhkylän kartano

Osoite:
Kyyhkyläntie 6, Mikkeli

Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0
iCal

Osallistujan ohjeet 

ILMOITTAUTUMISAIKA ON MENNYT, MUTTA KYSY PERUUTUSPAIKKOJA NRO

040 3799296/Walpuri

Juhlajussiin Mikkeliin on tulossa tällä hetkellä jo Y L I 130 *eläväistä sinkkua juhlistamaan Eurosinkkujen 20. toimintavuotta. Pienellä rahalla saat uskomattoman määrän toimintaa ja ohjelmaa koko juhannusviikonlopun ajan, kurkkaa lista alta:

– ympäristönä toimii upea kartanomiljöö Saimaan rannalla (majoitukseen valittavissa sänky, teltta, lattia,
karavaanari vaunulla tai autolla)
– puulämmitteinen telttasauna (24/7 pl. bändien esiintyminen) + rantasauna (sähköllä)
– avajaisgaala (avajaissanat, booli + trubaduuri)
– DJ Huikka + 3 bändiä + trubaduuri
– ruokailut (buffet kartanon ruokasalissa)
– karaoke
– hulvattomia kisailuja, mm. deittisuunnistus

–  makkaranpaistoa nuotiolla
– kelluva juhannuskokko järvellä
– Untuvikkoklubi (ensimmäistä kertaa *es tapahtumaan tuleville henkilöille)
– Kutudisco (hitaita kappaleita yön pimeydessä)
– historiallisten nähtävyyksien kierros kävellen kartanon ympäristössä (Rautakaudelta Toiseen maailmasotaan)
– tikkupullan paistoa ja vaahtokarkkihampurilaisia kodalla

– Juhannuspäivänä suomalaista musiikkia eri teemoilla (huumorilaulut, Finnhits yms.)
– sunnuntaina ennen kotiinlähtöä “tämän kappaleen haluaisin kuulla” (Spotify
toivekonsertti)
– Juhannustanssit laulettuna Juhannuspäivänä
– luksuspaljut rannassa
– omatoimista ohjelmaa (minigolf, rantalentis, tennis, mölkky, petankki, kroketti yms.)
– paljon vielä työn alla, joka paljastetaan vasta paikan päällä porukoille

– alueella anniskeluoikeuksin varustetut Tanssilato ja Rantakyyhky, joten omia juomia ei välttämättä tarvitse kantaa (edulliset hinnat, esim. olut 4 e)

MISSÄ?

Paikkana on Kyyhkylän Kartano Mikkelissä linkki http://www.kyyhkyla.fi/ os. Kyyhkylänt. 6, Mikkeli. Tarjolla on 170 sänkymajoituspaikkaa + lisäksi lattiamajoitusta *elleille ja sälleille erikseen omissa tiloissaan.

MITEN MUKAAN?

Menoon mukaan pääset klikkaamalla itsesi tästä (HUOM1: tarkista, että organisaatiokohdassa lukee Eurosinkut HUOM2: jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta, luo sellainen. HUOM3: ohjelma ilmoittaa sinulle maksukoodin. Laita se viitekenttään maksaessasi. Maksut päivitetään muutaman päivän välein automaattisesti ja ilman tuota viitettä voi tulla säpo kysely maksusta. HUOM4: teemme tätä harrastuksena, joten maksujen päivittyminen kestää muutaman päivän.

UUSI MAKSUPÄIVÄ => LISÄAIKAA ILMOITTAUTUMISEEN + MAKSUUN

Ilmoittautuminen Juhlajussiin 21.6 asti. Kun ilmoittaudut, maksathan saman tien. Maksettu paikka => varattu paikka. Muistathan käyttää maksaessasi ohjelman tarjoamaa viitenumeroa maksujen päivittämisen helpottamiseksi.

SINKKUJUNALLA JUHLA-JUSSIIN (Juna on täynnä)

Junan lähtöaika Helsingistä on 11.19 ja perillä Mikkelissä se on 13.58. Asemalta on kuljetus suoraan juhlapaikalle ja sunnuntaina palautus. Sinkkujuna lähtee takaisin päin Helsinkiä kohden 13.06 ja on perillä 15.39. Junamatkalle mietitään jotain pientä ohjelmaa, jotta matka-aika kuluisi paremmin. Junamatka maksetaan Jussin ilmoittautumisen yhteydessä ja lipun saa ennen junan lähtöä HKI Rautatieasemalla. Kuivin suin ei tarvitse junassa olla, sillä siellä kiertää juomavaunu (tai on ravintolavaunu). Omat ”eväät” junassa kielletty. HUOM: Bussikuljetus r-aseman ja Kyyhkylän välille on tarkoitettu vain Sinkkujunalla tulijoille. Jos tulet omia reittejä r-asemalle, varaudu pieneen korvaukseen bussikyydistä.

MITÄ MAKSAA?

Kaikki yllä kerrottu (ohjelma + valitsemasi majoitus + ateriat) kuuluvat hintaan. Hinnat ovat 12.6. jälkeen alkaen 125 euroa (telttapaikka) ylöspäin riippuen valitsemastasi majoituksesta. Hinnat on ilmoitettu Tahtoomukaan.netissä.

 

AIKATAULUT

Ilmoittautuminen ja majoittuminen paikan päällä alkaa pe 23.6. kello 13. Tätä kirjatessa ohjelman aikataulut ovat vielä hiukan auki, mutta heti ohjelman valmistuessa ja aikataulujen tarkentuessa laitetaan tulemaan tiedoksi.

Kysymyksiä ja muita tiedusteluita voi lähettää säpo esjuhlajussi (ÄT) gmail.com Vastaamme päivässä tai parissa (teemme tätä harrastuksena).

Ilmoittautuminen ja maksaminen täältä

Tätä sinkkujen suurinta k*esäjuhlaa sinulle valmistelee Pipari ja Walpuri.


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

Walpuri

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

15 vastausta artikkeliin “Juhlajussi 2017 – Y L I 130 tulijaa!!!”

 1. Terve Walpuri!
  Kiitos nopeasta vastauksestasi!
  Maksoin 215e junamatkat + juhlat mutta tahtoomukaan-sivulla ne ovat edelleen odottaa maksua-tilassa.

  Kivaa päivää ja kiitos mahtavista järjestelyistä jo nyt!!
  Anna

 2. Aamuja. Muutaman päivän viiveellä tulee tiedot säpoon oletuksella, että SÄPO on oikein. Päivitys tehty pari päivää sitten TM.net sivustolle. Tämä on meille (joskus aikaavievä) harrastus, joten aina ei mene niin kuin kaupallisella puolella, eli saman tien.

  Walpuri

 3. Aivan mahtavaa *es Juhlajussia vietämme Kyyhkylässä todella loistavien bilebändien ja dj:n virittäen porukan tanssin huumaan ??????. Ihanassa yöttömässä yössä jatkamme sanomista ja juhlimista pitkälle aamuun ??????

 4. kiitos järjestäjille ja kaikille mukana oleville. Oli mahtavat päivät ja yöt. Kokonaisuudessa hyvin onnistunut ja se on tärkein.. suolainen ruoka on pikku asia 😉 vai mitä ?
  Tärkein on hyvä seura hyvässä ympäristössä, ruoka ja juoma, tekemistä, musiikki ja teltasauna.

  Joten ainakin minä annan teille kaikille 10 !!!

 5. Minusta ruoka oli todella hyvää, eikä siinä ollut minulla mitään valittamista. Nämä asiat ovat varmasti yksilöllisiä tottumuksia kuka on tottunut millaisiinkin ruuan mausteisiin. Koskaan ei kaikkia voi miellyttää kaikissa asioissa. Olemme yksilöitä.

  Päätapahtumatuottajat Walpuri ja Pipari olivat saaneet aikaan todella loistavat Juhannusjuhlat upeissa historiallisessa kartanominiössä. Oli monenlaista toimintaa. Sain tutusta moniin aiemmin tuntemattomiin uusiin essiläisiin jotka olivat tulleet Kyyhkylään ympäri Suomea myös Mikkelin lähi alueelta ??.

  Kiitokset myös Kyyhkylän kartanon henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta. Oli todellakin mukavaa olla teillä vieraina ja tutustua seudun uskomattoman moni puoliseen historiaan ??.

 6. Iso kiitos järkkäreille 🙂 Juhannusjuhlien pitopaikka oli upea, palvelu pelasi, ohjelmaa ja tekemistä oli monenlaista. Kanssajuhlijoiden kanssa oli todella hauskaa. Yritimme laskea, paljonko nuorenimme, onnistumatta siinä.

Vastaa

OTA YHTEYTTÄ

Katso ensin UKK.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account