Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
la 23.12.2017 - ti 26.12.2017
15:00

Tapahtumapaikka
Villa Racing

Osoite:
Tomminkuja 14, Loimaa

Tapahtuman tiedot

Tässä tapahtumassa on ikäryhmäkiintiöt alle 40 v ja yli 50 v, mutta ei varsinaisia ikärajoja

***********************************************************

Päivitetty ke 29.11.:
Tapahtumaan myydään nyt koko joulun (23.-26.12.) pakettia ja KAHDEN sekä YHDEN yön settiä. Hinnat lopulliset.

************************************************************
Lautapelaamaan ja mökkeilemään Jouluna !

Joulu on perinteistä lautapelailun aikaa. Vuorossa on 26. Lautapeliviikonloppu Big Belaus eli Mökki-BB XXVI
Alastarolla (Loimaa) hirsihuvilassa la-ti 23.12.-26.12.2017. Tule pelailemaan mukavassa *es-porukassa ja vietä hauska, viihdyttävä, iloinen, jännittävä, kisahengen, rennon yhdessäolon sävyttämä Joulu.Tällä kertaa pelailemme Alastaron moottoriradan viereisellä huvilalla, joka on vain n. 70 km eli tunnin päästä Turusta, n. 100km päästä Tampereelta ja n. 160 km Helsingistä eli rapian parin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Perinteisesti peliviikonloput ovat olleet leppoisia tapahtumia, eikä
tämäkään kerta ole poikkeus; jokainen saa itse valita mitä tekee pääpainon ollessa kuitenkin pelailuissa. Sauna lämpimänä todnäk joka ilta. KYLPYTYNNYRIoptio, jos budjetti menee suunnitellusti. ja kuten aina, safkat tehdään yhdessä tai keittiöryhmällä, jotta kaikki saavat tasapuolisesti keskittyä pelaamiseen ja pisteiden saalistamisen sekä myös rentoon mökkeilyyn.

Mukaan otetaan nytkin n. 50 klassista lautapeliä ja muutama uudempikin.Takuulla jokainen löytää valikoimasta mieleisiään pelejä. Mukana on niin helppoja, hauskoja, nopeita pelejä kuin myös hieman haasteellisempia keskipitkiä strategiapelejä. Sääntöjä ei tarvitse osata etukäteen, ne opit paikan päällä.

Käytännössä porukka jakautuu 3-6 hengen pelirinkeihin, jotka sekoittuvat aina uusien pelien alkaessa. Tutustut siis mukavasti kaikkiin viikonlopun aikana !

Koko viikonlopusta lasketaan aikapainotettu yleispelimestaruus, jonka
Voittaja saa ilmaisen osallistumisoikeudenseuraavaan eli Mökki-BB XXVII:een (keväällä 2018). Hallitseva mestari on Kirsi. Muut edelliset voittajat ovat olleet Kirsi, Johanna, Janne, Lasse,Ville, Janne, Aki, Siiri*2,Anu,Minna*2,Lasse,Juissi,Joona,Maiju*3, Jane, Pete*2,Juissi, Matkis, Ville-Matti.

Kimppakyydit pelaavat taas vanhaan malliin, joten ilmoittautuessa kannattaa heti laittaa myös Kimppakyyti-osioon tiedot siitä mistä tulet ja tarjoatko vai tarvitsetko kyytiä. Tarvittaessa julkisilla saapuvat osallistujat noudetaan sopivasta paikasta (huittinen/loimaa) tai napataan matkan varrelta kyytiin.

Koko joulun hinta on 109 euroa (tämä hinta ei enää nouse) sisältäen majoituksen petipaikalla, pelit, saunat, (mahdollisesti PALJUN), brunssit,iltaruuat (yhdellä aterialla jouluruokia), välipalat. LAKANAT KUULUU HINTAAN TÄLLÄ KERTAA. pyyhkeet jokainen tuo itse.
Kahden yön 23.-25.12. Tai 24.-26.12. Kahden yön paketti hinta 89€. yksi yö 69€. Siivous hoidetaan kimpassa ennen kotiinlähtöä kuten aina, jokaisen kantaessa kortensa kekoon jollain tavalla.

Päiväkävijät(ilman yöpymistä) ovat tälläkin kertaa lämpimästi tervetulleita, päiväkäynninhinta 15 € sisältäen välipalan,lämpimän aterian, saunan, (PALJUN,) sekä pelit. Päiväkäynti 20€ mikäli satut jouluruokapöytäpäivänä. Tule vaikka kahtena päivänä jos asut lähellä Alastaroa tai turustakin voi helposti tehdä päiväpelailuretken ! Päiväkävijöiden ilmoittautumiset matti(ät)eurosinkut.net, ei tm-nettiin ! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelailijat !

HUOM ! Ilmoittautuminen 3 ja 2 ja 1 yön setteihin tapahtuu VAIN JA AINOASTAAN
http://www.tahtoomukaan.net sivuston kautta fb-ilmoittautumisia ei huomioida. Sieltä saat myös maksuohjeet. Luo Sinne itsellesi tunnus ellei sinulla sellaista jo ole. Kirjoita viestikenttään ilmoittautuessasi kumman kahden yön setin valitset, jos et ota kolmea yötä ! Kaikki www.tahtoomukaan.net koskevat kysymykset,tiedustelut ja palaute osoitteeseen: info(ät)tahtoomukaan.net

Huomaa ilmoittautuessasi ilmoittaa myös:
RUOKA-AINERAJOITTEESI,
tarjoatko vai tarvitsetko KIMPPAKYYTIÄ ja mistä, lähtöpaikkakuntasi, puhelinnumerosi.

Tämänkin *es-tapahtuman sinulle taikoo

Matkiksen Elämystehdas

p.s. Pyydämme osallistujia huomioimaan, että *es-järkkääjät, toiset
osallistujat tai muut tahot eivät ole vastuussa yksittäisen osallistujan kiinteistölle tai sen irtaimistolle aiheuttamista vahingoista, vaan korvausvelvollisuus koskee yksin vahingon aiheuttanutta henkilöä. Tämän(kin) vuoksi matkavakuutuksen
voimassaolo on suositeltavaa

p.p.s. Tässä tapahtumassa otetaan valokuvia joita voi näkyä *es-lautapeliharrastajat ryhmässä, mutta kuvaajat kyllä kysyvät ketkä haluavat poistua kuvasta hetkeksi

p.p.p.s. Tilinumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä. Peruutustapauksessa maksun saa takaisin vain/kun tilalle saadaan uusi
maksava osallistuja.Tapahtuman järjestäjä ei ole velvollinen hankkimaan uutta osallistujaa tilalle, mutta auttaa siinä.


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet


Järkkäri:

Matkis

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää järkkärille yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

3 vastausta artikkeliin “Lautapeliviikonloppu Mökki-BB XXVI: LAUTAPELIJOULU !”

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?